grupy krwi

(14 wyniki)
  • kobieta.wp.pl/kat,26321,title,Z-ta-grupa-krwi-nie-bedziesz-mama,wid,12789348,wiadomosc.html..........kochane co o tym myslicie?czy to ma znaczenie?czy sa tutaj osoby ktore tez maja problemy z ta grupa krwi?
  • Ja mam grupę krwi 0- a mąż AB+, czy ktoś słyszał o przeszkodach w zajściu w ciąże z grupą krwi? A może któraś z Was z takimi grupami nie miała problemy w zajściu? Bardzo proszę o pomoc, bardzo mi na tym zależy. Pozdrawiam Mania........
  • Wlasnie sie dowiedzialam, ze partnerzy o grupach krwi 0 i AB nie moga miec potomstwa-czy to prawda????
  • ja mam 0 Rh+, mąż A Rh - ... chyba gdyby było odwrotnie byłby konflikt, ale chcę sie upewnić
  • witam, czy ostatnio któraś z was miała robione hsg na Karowej? ja będę miała robione badanie 17.01 i zapomniałam się dopytać jak się przygotowac do badania - próbuję się od kilku dni dodzwonić na izbę przyjęć ale telefon pozostaje głuchy.... czy robią to ze znieczuleniem, albo chociaż podają środki przeciwbólowe? mam sie bać na zapas......? ;)
  • Witam Was dziewczyny serdecznie. Mam kilka pytań odnośnie in vitro i z pewnością Wy, bardziej doświadczone pomożecie znaleść mi na nie odpowiedż. Ile kosztuje in vitro? Ale chodzi mi o taką sytuację kiedy bierze się komórkę od dawczyni za pośrednictwem ośrodka, które przeprowadza in vitro. Kto może zostać dawcą takiej komórki? Czy ważna jest zgodność grupy krwi dawczyni i biorczyni? Czy jeśli potencjalna dawczyni nie może stosować antykoncepcji hormonalnej z powodów nieto...
  • Parę pytań: 1. Jakie badania przed laparoskopią powinnam mieć zrobione 2. Czy mam się na coś zaszczepić 3. Czy robią to badanie w środku cyklu, a raczej w drugiej połowie. 3. Ile dni średnio trzymają w szpitalu i czy zabieg robią tego samego dnia co przyjmują do szpitala 4. Co mam ze sobą zabrać do szpitala Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi
  • We wrześniu mam po raz pierwszy hsg w szpitalu na Karowej w Warszawie, jestem przerażona bo czytałam posty, w których dziewczyny narzekały na okropny ból...czy ktoś z Was robił to badanie na Karowej? Czy robią je po znieczuleniu, czy mozna zapłacić za znieczulenie, czy lepiej "na żywca"?...Badanie mam w piątek więc nie wiem czy w sobotę mogę iśc do pracy?....kurcze boje się jak cholera: (pozdrawiam
  • Czy ma on jakikolwiek wplyw? Czy dopiero przy drugim dziecku. Ja mam 0 Rh- a maz 0 Rh+. Pytam na wszelki wypadek
  • Dziewczyny, było w ostatnich dniach troche pytań o HSG. Skoro właśnie obdzwoniłam szpitale, to podaję dane - może się to komu przyda: - Żelazna, jak już pisałam, zawiesili, ale może odwieszą, telefon bezpośredni w tej sprawie 536 93 13, trzeba tuż przed @ zrobić posiew z szyjki macicy, miec też papier na grupę krwi i zadzwonić w pierwszym dniu @, aby się umówić. Kosztuje 200 PLN. - Pl. Starynkiewicza, 502 11 85, bezpłatnie, robią do 11. dc, trzeba mieć cytologię (max sprzed ...
  • juz chyba szaleje!!w tamtym roku w jednym z odcinkow dzieciaki z klasa bylo pytanie z jaka grupa krwi nigdy niebedzie potomstwa wiec krew 0- niebedzie miala potomstwa z ab+a to nasze grupy krwi wiem ze to bezsens co pisze ale im blizej invitro tym wiecej pytan niewiadomych czy tak naprawde moze byc czy ktoras z wsa slyszala o takim przypadku szlak mnie juz trafia dzis juz poraz ostatni ide na usg zobaczyc czy pekly jajka
  • Dziewczyny, które robiły HSG w narkozie u dr Karwackiej w Damianie powiedzcie jak tam wyglada to badanie? Szperałam na Forum, ale znalazłam tylko informacje, że kosztuje 800 zł i jest w narkozie. Powiedzcie jakich wymagają badan przed HSG, jak to wygląda, tzn. czy przyjmuja na oddział i co po badaniu? Jak czułyście się po narkozie? Czy HSG robia w jakies konkretne dni? Strasznie boje się tego badania i będę wdzięczna za wszystkie informacje. Pozdrawiam
  • mam 40 lat i oczekuje mojego pierwszego dziecka.... Musicie tylko wierzyc, tak jak ja, ze wszystko bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymam za Was wszystkie kciuki!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się