handlowy

(3 wyniki)
  • Wziołem kredyt w tym banku i jak to w życiu -podwineła mi się noga i po wpłaceniu pierwszej raty przestałem spłacac .Sprawą zajeła się windykacja wewnętrzna banku .Pan Jacek Kruk (specjalista ds.windykacji tegoż banku ) w rozmowie telefonicznej zagroził , że sprawa trafi do sądu , następnie do komornika który mnie zlicytuje a dodatkowo zostanę oskarżony o wyłudzenie kredytu.Jednocześnie zapewniał że jeżeli spłacę 6 rat kredytu ( rata wynosi 2720 zł )to bank może obniżyc oprocęto...
  • witam! mam pytanie chodzi o bank handlowy. mam problemy z terminowa splata rat w tym banku , niestety w innych rowniez.dochody niestety ktore mialam jako nie udekumentowane skonczyly sie. Pani z tegoz banku dzoniaca w sprawie mozliwosci zaplaty raty poinformowala mnie ,ze jesli rata nie zostanie zaksiegowana w terminie najpozniej 10 dni po terminie wystosuje pismo o zajeciu mi konta bankowego.Raty sa placone z opoznieniem ale nigdy nie wiekszym niz 20 dni i to w innych bankach ....
  • Poreczylam kiedys "kolezance" kredyt na 7000 zl. Ona zaplacila tylko 1 rate. Po latach splacilam za nia kredyt, z lichwiarskimi odsetkami razem 20 000 zl. Sad zasadzil na moja korzysc calosc + oplata sadowa. Wniosek u komornika zlozony. KOmornik nie zrobil nic , na moj wniosek dopiero zajal wynagrodzenie dluznika ( poinformowalam o miejscu pracy) ale problem w tym ze przed moim wnioskiem jest 10 innych. W sumie sprawy na 160 tys zl. Do tej pory nie dostalam ani grosza. Osoba ta pracuje jako...
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się