Dodaj do ulubionych

Uwaga na Dariusz Kulesza

21.04.20, 11:41
Przestrzegam przed Dariuszem Kuleszą, reklamującym się jako wykonawcą sprzętu audio na zamówienie.
Kontakty z nim rozpoczęły się kilka lat temu i od początku powierzonych mu prac był nieterminowy, niesolidny.
W ostatnim czasie, w przeciągu lat 2019 - 2020, pobrał zaliczki na poczet prac jakich nie wykonał i nie rozliczył się. Unika kontaktów, oszukuje w czasie rozmów, potem wyłącza telefon, nie odpowiada na wiadomości.
Jest nieuczciwą sobą. ODRADZAM WSPÓŁPRACE.
Używa min adresu: Zagraaudio.@gmail.com
Obserwuj wątek
    • Gość: bartek Re: Uwaga na Dariusz Kulesza IP: *.97.65.202.ipv4.supernova.orange.pl 28.08.20, 13:49
      Jeżeli macie Państwo problem z Panem Dariuszem to zapraszam do kontaktu: 517 798 607
      • vinylsguld Re: Uwaga na Dariusz Kulesza 31.07.21, 23:44
        Mam problem z Panem Dariuszem ale nie mam za bardzo czasu zeby sie uzerac z tym dupkiem. Moim zdaniem szkoda czasu i pieniedzy sie nie odzyska. Pewno jest pusty jak beben albo siedzi w wiezieniu pewno slusznie. Pozdrawiam Robert
      • Gość: Regina Re: Uwaga na Dariusz Kulesza IP: *.46.114.pool.telefonica.de 09.09.22, 23:04
        Czy mogę się dowiedzieć wjencej.
        Numer aktualny?
        Pozdrawiam
    • vinylsguld Re: Uwaga na Dariusz Kulesza 31.07.21, 23:41
      Ja tez odradzam! Zlodziej i oszust mam nadzieje ze ktos go w koncu udupi! Krzywda ludzka bokiem wyjdzie jak mawial moj ojciec. Pozdrawiam Robert

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka