Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      hemoglobina

hemoglobina

(3 wyniki)
    • Córka leczona była osiem miesięcy. W trakcie leczenia miała zawsze dobre wyniki krwi i moczu, hemoglobina juz po 2 miesiacach leczenia wzrosla jej o 2% do 13,5% i utrzymywala się cały czas na takim poziomie. Jesteśmy obecnie 7 miesięcy bez abx. Robiłam kontrolnie krew i mocz, wszystko w normie, jedynie' hemoglobina spadla do poziomu sprzed leczenia/zawsze miala w granicach minimum/ Poziom żelaza teraz i w ostatnim badaniu przy leczeniu byl ok. ALAT w gornej granicy, a więc coś gorz...
    • Przed leczeniem i w jego trakcie mam niską hemoglobinę (10,6 - 11,6) i żelazo (22-50). Leczę się 10 miesiąc. Czy ktos z Was ma również podobne wyniki i czy wiązać to mozna z konkretną koinfekcją lub z samą bb? Biorę cały czas kwas foliowy i witaminę B12. Poziom wit B12 mam w normie, ale ferrytyna bardzo niska - 7.
    • Jestem na antybiotykach od dwóch tygodni dzisiaj Odebralem wyniki morfologi wszystko w porządku tylko mam za malo hemoglobiny,mam 13.0 a norma jest od 14 czy to moze byc od antybiotyków?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się