Forum Zdrowie Zapalenie wątroby typu C
ZMIEŃ
      hemoglobina

hemoglobina

(6 wyników)
    • Niestety przerwali mi leczenie ... z powodu bardzo dużych spadków hemoglobiny, białych krwinek, płytek krwi i całej reszty we krwi... Znow spadła do 5,8...:( i to po samym interferonie bez rybawiryny... Chyba że ta ryba jeszcze utrzymywała się w organiźmie...i dlatego znów tak się stało. I znów krew podano- tym razem dwa worki... Powiedziano mi, że drugie takie zejście w ciągu miesiąca może poważnie uszkodzić szpik kostny i boją się dalej ryzykować... Mają teraz doprowadzić mnie...
    • Po miesiącu leczenia hemoglobina spadła do 5. Podali krew. Mówią ze pod znakiem zapytania stoi dalsze branie Rebetolu. Co robić????Mieliście aż takie złe wyniki??? Proszę o szybką odpowiedz. Pozdrawiam:)
    • Przed 7 zastrzykiem z interferonu miałam robione wyniki, i tak hemoglobina 10,2, płytki trochę obniżone, granulocyty jeszcze na granicach normy, natomiast wzrósł mi alat z 61 do 79 i pobolewają mnie całe plecy oraz okolice wątroby, jestem bardzo słaba przejdę kilka kroków i muszę odpocząć, coś się dzieje, czy to może być tak że wirus zaczął się namnażać, czy może to wlaśnie mój organizm ta a nie inaczej reaguje, jakie mieliście doświadczenia, napiszcie proszę
    • cały czas tj.2 i poł miesiąca wszystkie wyniki miałem w normie.dzisiaj zrobiłem badania i mocno spadła mi hemoglobina,białe ciałka i czerwone.jak nisko mogą spaść tzn.jakie konkretnie musza osiągnąć warosci. prosze o informacje towarzyszy niedoli
    • Witam! Jestem nowym uczestnikiem tego forum, czekam na terapię, ma zacząć sie za ok. 9-10 miesięcy w Opolu. Mam zrobić genotyp - kto wie gdzie można wykonać takie badanie we Wrocławiu? Jak najlepiej wykorzystać czas przed rozpoczęciem leczenia - trening? leczenie zębów? poradźcie. Czy waga ciała przed leczeniem jest ważna? Będę wdzięczny za każdą radę
    • Pod koniec grudnia zrobiłem badanie enzymów wątrobowych GOT/AST=62 (norma 10-40), GPT?ALT=159 (norma 10-40), GGTP+183 (norma 11-50), lekarka jak zobaczyła te wyniki skierowała na badanie: obecności antygenu: HBs- wynik(-)ujemny, Przeciwciała HCV- wynik(-)ujemny. Jak je zobaczyła zaleciła Essentiale Forte 2 razy dzeinnie po ampułce. Trzy dni temu kolejne badania wykazały zmianę GOT/AST=37 GPT/ALT=109 GGTP=128 Bilirubina całk. 0.58 Morfologia jest OK...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się