hiv

(8 wyników)
  • hiv(6)

czy w przypadku obecnosci wirusa hiv wezly chlonne na szyi powiekszaja sie rownomiernie czy np jeden sie powieksza a drugi nie.
  • hiv(4)

po ilu dniach od zarazenia badanie krwi wykaze obecnosc wirusa hiv? gdzieniegdzie widzialam informacje, ze to zalezy od kobiety i nie ma konkretnego terminu. czasem widzialam informacje ze potrzeba od 3 do 6 tygodni, a czasem ze rowne 30 dni. ma ktos dokladne informacje? z gory dziekuje.
  • czy moge sie zarazic hiv uprawiajac seks oralny bez zabezpieczenia?
  • Czytam w różnych informacjach, ze niemożliwe jest zarażenie sie hivem po głębokim pocalunku. minęły 2 tyg od tego nieszczęsnego wydażenia a ja mam swędzącą wysypkę na udach i biały język (chyba to pleśniawki). Dodatkowo kilka dni temu bolał mnie bark. Juz nie wiem w co mam o tym myśleć. Czy to przez fobie przed zarażeniem organizm płata mi figle?
  • Jak w temacie... bardzo się boję, wpadłam w jakiś dół bania się do tego stopnia, że boję się zrobić badania. Kiedyś tak się też bałam jak bylam w ciąży, ale wtedy mialam pretekt ze musze zrobic badanie, teraz, po 4 latach mam znowu lęki. Nie jestem i nie byłam narkomanką, nie mam wielu przygod seksualnych.... parę w ciagu ostatnich lat. Niby normalnie, ale zaczęłam mieć niepokojące objawy. Mam bardzo częste nawracające infekcje grzybiczne pochwy, a z reszta nie tylko pochwy, cal...
  • hiv(7)

jakie tak na serio ma objawy?
  • HIV(4)

czy przez hiv mozna zarazic sie tylko poprzez dostania sie spermy do pochwy?i jakie sa objawy?
  • witam, nigdy nie myślałam ze bede musiała zadac takie pytanie iże wogóle znajde się w takiej sytuacji. Niedawno uprawiałam seks bez zabezpieczeń z przypadkowo poznanym facetem. gdzie moge wykonac test na HIV ? pomóżcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się