marigold20 08.05.06, 23:34 witam, nigdy nie myślałam ze bede musiała zadac takie pytanie iże wogóle znajde się w takiej sytuacji. Niedawno uprawiałam seks bez zabezpieczeń z przypadkowo poznanym facetem. gdzie moge wykonac test na HIV ? pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: test na HIV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 00:10 Zawsze na badania krwi powinien kierować lekarz pierwszego kontaktu, tzn moim zdaniem, ja bym w pierwszej kolejności do niego poszła. Lub prywatnie w laboratoriach (Enelmed, centrum Damiana), tam to tylko zapłacić trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
a.kopiko1 Re: test na HIV 09.05.06, 02:35 test na obecność hiv możesz zrobić bezpłatnie w przychodni na ursynowie. Jest to jedyna taka placówka, gdzie można to wykonać bezpłatnie. Wyniki masz następnego dnia. Nie pamiętam dokładnie adresu ani telefonu, ale w internecie można znaleźć tą informację. Nawet możesz zadzwonić do informacji i powiedzieć o jaką placówkę Ci chodzi, powinni wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adsa_21 Re: test na HIV IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 09.05.06, 13:48 to jest przchodnia na Romera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: test na HIV IP: 212.160.114.* 09.05.06, 08:11 jesli uprawiales ten seks w przeciagu 3 miesiecy to badanie teraz i tak nie bedzie wiarygodne. Podobno trzeba odczekac co najmnie 3 miechy od zdarzenia potencjalnie zarazajacego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adsa_21 Re: test na HIV IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 09.05.06, 13:47 wejdz na www.kobietaahiv.pl tam jest wykaz placowek ktore wykonuja anonimowo i bezplatnie takie testy. p.S mysle ze nie masz sie czym martwic..nie jedna z nas miala taka sytuacja..wbrew pozorom hiv nie jest tak trudno sie zarazic. Odpowiedz Link Zgłoś
przed_nami Re: test na HIV 09.05.06, 17:54 Gość portalu: adsa_21 napisał(a): > p.S mysle ze nie masz sie czym martwic..nie jedna z nas miala taka > sytuacja..wbrew pozorom hiv nie jest tak trudno sie zarazic. chyba chcialas napisac ze nie tak latwo Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 no pewnie;-) 10.05.06, 10:00 w pracy bylam jak to pisalam i slowa mi sie pokićkaly Odpowiedz Link Zgłoś
marigold20 Re: test na HIV 09.05.06, 22:08 myslisz ze niemam czym sie martwic i ze aids nie jeste tak łatwo się zarazic?? ja mam troszke inne zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: test na HIV IP: *.tvgawex.pl 10.05.06, 01:52 Test na hiv możesz wykonać w każdym szpitalu zakaźnym - w kazdym większym mieście jest takowy. Jest on bezpłatny. A z tymi 3 miesiącami odczekania, to chyba stare dane. Ostatnio słyszałam, że przy dzisiejszych testach wysstarczy około miesiąca. Zdrowia zyczę i oby więcej takie sytuacje ci sie nie przytrafiały. Odpowiedz Link Zgłoś
aga55jaga Re: test na HIV 10.05.06, 12:29 jeżeli wynik będzie negatywny i tak test należy powtórzyć o ile pamiętam po pół roku Odpowiedz Link Zgłoś
aga55jaga Re: test na HIV 10.05.06, 12:31 no mnie się też wydaje że czasami wystarczy tylko ten raz aby się zarazić. Kurdę kobieto to masz teraz zadziora - chwila zapomnienia i problem na co najmniej pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś