Forum Kultura Muzyka Strawberry Fields
ZMIEŃ
      homo twist

homo twist

(3 wyniki)
    • Ponieważ w przeszłości miałem niezbyt miłe spotkanie z mesje Maleńczukiem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13380&w=6518236&a=6571238 nie dziwi, że do jego muzyki podchodziłem nieco jak do jeża. TO znaczy, posiadłem jakiś czas temu podwójną kasetę koncertową zespołu Homo Twist i bardzo mi się ona podobała, ale nie chciało mi się więcej. Aż do soboty, kiedy to mój kumpel podarował mi górę kaset, wśród których znalazło się m.in. Moniti Revan. No i wzięło mnie. Tekstowo: wiadomo, M...
    • pojawilo sie nowe wydawnictwo malenczuka pod szyldem homo twist. slyszalem tylko dwa numery- jedne to cover nalepy- "oni zaraz przyjada tu" drugi to taki dziwny, niby ciezki ale potem ni stad ni zowad jakas dziwna recytacja sie pojawia, bardziej mi sie z pudelsami kojarzy niz z homotwistami. tak czy owak, sluchaj juz ktos? w ogole co myslicie? to tylko proba zarobienia jeszcze jakiejs kasy czy ten gosc jeszcze moze zrobic cos ciekawego? pzdr. tb
    • Wyobraźmy sobie, że do Polski przyjeżdża Stephen Malkmus[1] (albo raczej jakiś jego skaut) i chce wydać w Matadorze[2] składankę "Indie Rock From the New Europe", i prosi nas (bo sława forum SF niesie się, oj niesie) o wskazanie płyt polskich wykonawców, z których można byłoby wybrać coś na taką płytę. Co byście mu polecili ? Wpiszę parę rzeczy, a wy się dodawajcie. 1. Ścianka - Białe wakacje. 2. Ścianka - Statek kosmiczny 3. Ścianka - Dni wiatru 4. Lenny Valentino - Uwaga, je...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?