Dodaj do ulubionych

bosko na forum

03.09.13, 18:24
nie zauważyłem kiedy ale,
ale,
ale................
mozna podejrzeć wątki starsze niż 1 rok ...
i,
i,
coś do nich dopisać.
i co wy na to?
nareszcie mozna odkopać stare wątki, przeczytać, i odnieść się do treści tam zawartych

wzywam weteranów do aktywności
Obserwuj wątek
    • jmarr Re: bosko na forum 23.09.13, 22:00
      Ty wiesz ile mnie kosztowało odgrzebanie hasła do tego konta? Całe 10 min.

Ale poważnie - to czy nie nagadaliśmy się w tamtych wątkach do wyczerpania tematu? Mam takie wrażenie.

Oraz a propos niczego: kilka dni temu po raz pierwszy słyszałem w całości jeden z utworów Hurts (dobra, jestem starym dziadem, który słucha przedpotopowych staroci głównie z lat 80-tych). I mię naszła refleksja, że to raczej takie skrzyżowanie Interpol ze Suede. I tak jakby mało w tym oryginalności, zważywszy na to, że Intepol zawsze wydawał mi się skrzyżowaniem Joy Division i The Smiths *marudzi*.
      • maff1 Re: bosko na forum 23.09.13, 23:26
        a propos hasła - 10 min... ale warto było?
        :)
        skoro Ty jesteś starym dziadem, to co ja mam powiedzieć skoro słucham takich rzeczy jak orkiestry swingowe z lat 40-50 ?
        np. www.amazon.co.uk/100-Original-Tracks-Remastered/dp/B00DS3QTRY

a w kwestii Kurts- mam podbne zdanie. Nire mniej jednak cieszą mnie prerełki które czasem prezenuję w wądku "...pod czarem, urokirem"
        bo jakby nie było mamy określoną ilość nut, i wszystko już bylo zagrane... ale puki co nie ma drugiego Mozarta, The Beatles, Pepe Romero, Niemena,.... itd...
        • maff1 Re: bosko na forum 23.09.13, 23:31
          jezuu, piszę z obcego kompa- wpis jest tragiczny :(
          miało być:

a propos hasła - 10 min... ale warto było?
          :)
          skoro Ty jesteś starym dziadem, to co ja mam powiedzieć skoro słucham takich rzeczy jak orkiestry swingowe z lat 40-50 ?
          np. www.amazon.co.uk/100-Original-Tracks-Remastered/dp/B00DS3QTRY

a w kwestii hurts- mam podobne zdanie. Nie mniej jednak cieszą mnie perełki które czasem prezenuję w wątku "...pod czarem, urokirem"
          bo jakby nie było, mamy określoną ilość nut, i wszystko już bylo zagrane... ale puki co nie ma drugiego Mozarta, The Beatles, Pepe Romero, Niemena,.... itd...
          • jmarr Re: bosko na forum 26.09.13, 20:20
            W sumie warto, przynajmniej mi nie skasują konta :)

Przebijam twoja dziadowatość - słucham Comedian Harmonists (niemiecki band z przełomu lat 20/30-tych) i Maxa Raabe. No dobra, to ostanie średnio się liczy.

Wątku "...pod czarem, urokiem" nie omieszkam poczytać.
            • ihopeyouwilllikeme Re: bosko na forum 12.01.14, 22:40
              i gdzie te wątki?
              • maff1 Re: bosko na forum 13.01.14, 14:16
                jak to gdzie?
                klikasz na dole w dowolną stronę, ja dokopałem sie do wpisu sprzed prawie dziesięciu lat (na 40 podstronie) - wciąż jest aktywny, i dopisałem się...
    • humbak Re: bosko na forum 31.01.14, 08:31
      Znak czasu. Wydajność serwerów rośnie, a użytkowników forów gazeta.pl raczej nie przybywa.
      Weteranom pewnie konta powygasały.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka