Dodaj do ulubionych

To Forum jest jak wymarle miasto

16.03.11, 00:44
po dwoch latach nieistnienia wracam tu i konstatuje, ze to Forum jest jak wymarle miasto Majow gdzies na Yukatanie. Szkoda troche. A Maff jest jak ten sekretarz kalendarza Majow, zawsze na posterunku i utrzyma tradycje Forum przez kolejne stulecia. Gdzie sa te chlopy ? Cze, Ilhan, Glebo ?
Obserwuj wątek
    • cze67 Re: To Forum jest jak wymarle miasto 16.03.11, 08:17
      Nie trzeba było nas opuszczać, panie jarecki:-)
    • frank_76 Re: To Forum jest jak wymarle miasto 17.03.11, 20:30
      Glebo zajęty robieniem kariery...
      www.youtube.com/watch?v=ZRnziVjNv8k
      Kiedy wreszcie da spokój z tymi swoimi ch***mi kawałkami?
      ;)
      • jarecki32 Re: To Forum jest jak wymarle miasto 19.03.11, 00:01
        sie obawiam, ze wlasnie na tym polega problem, mlodzi ludzie sa zajeci robieniem kariery (ja to juz ma za soba) . Good news jest taki, ze kiedys ja zrobia i wtedy tu wroca ( za 30-pare lat jak dobrze pojdzie)
        • mala200333 Re: To Forum jest jak wymarle miasto 20.03.11, 22:09
          Takie zycie..
          • maff1 Re: To Forum jest jak wymarle miasto 21.03.11, 10:03
            "...Maff jest jak ten sekretarz kalendarza Majow"

podoba mi sie :)))
            • jotesz Re: To Forum jest jak wymarle miasto 06.04.11, 13:22
              Ile można pisać o muzyce? Nawet w audiostereo nudnawo...Mnie już nudzi, że ciągle sięgam do staroci, do przełomu 60/70, do wymierających lub wymarłych mastodontów. I tak tego słucham, ale powtarzać po raz setny już się mi nie chce...
              :(
              -
              • z-ka Re: To Forum jest jak wymarle miasto 11.05.11, 21:32
                Cos w tym jest. Na nowo "odkrylem" Korowod Grechuty. Z 10 lat, albo i wiecej tego nie sluchalem i chyba ponownie sie zakochalem w jakiejs plycie. Paradoks polega na tym, ze od kilku lat nie potrafie nic z tzw nowoczesnej muzyki znalezc co by zpowodowalo "gesia" skorke na plecach. Grechucie sie to ponownie udalo
                • maff1 Re: To Forum jest jak wymarle miasto 02.08.12, 22:06
                  mam nieodparte odczucie że nikt tu nie zagląda co prowokuje by pisać o całkiem dziwnych rzeczach.
                  Np skargę na sklep który właśnie zamknął sie na miesiąc z powodu urlopów - bo robię tam zakupy od.... ponad 40 lat. Lubię trwałość i stabilność.
                  Drażni mnie to że gdy wychodzę na główną ulicę w pobliżu - Puławska, w okolicach Morskiego Oka, to 90% miejsc zmieniło branżę, a 50% w tym to urwał nać, banki.
                  Czy w banku kupię chleb? ziemniaki? schab bez kości ? pasztetową?
                  jedyny sklep który pożegnałem bez żalu to Pewex na Wiktorskiej. Choć trochę żal., bo mieli w ofercie znakomite wina typu malaga... czego obecnie w przeciętnym sklepie nie uświadczy się.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka