Dodaj do ulubionych

PIEST z Turowa

06.10.10, 17:27
Szukam klientów hurtowni Piest którzy po dokonaniu wpłaty bezskutecznie czekaja lub czekali na towar.Właśnie w taki sposób zostałam potraktowana i zamierzam złożyć pozew do sądu cywilnego o zwrot pieniędzy,odszkodowanie i zwrot kosztów sądowych i adwokackich.Jeśli ktoś z panstwa ma ten sam problem proszę o kontakt możemy złożyć pozew ZBIOROWY.NIE DAJMY SIE WYKORZYSTYWAĆ!!!Nawet mała kwota może zostać odzyskana.nie pozwólny dorabiać się naszym kosztem.!!!!
Obserwuj wątek
    • piest12 Re: PIEST z Turowa 12.11.10, 07:17
      real-viola napisała:

> Szukam klientów hurtowni Piest którzy po dokonaniu wpłaty bezskutecznie czekaja
      > lub czekali na towar.Właśnie w taki sposób zostałam potraktowana i zamierzam z
      > łożyć pozew do sądu cywilnego o zwrot pieniędzy,odszkodowanie i zwrot kosztów s
      > ądowych i adwokackich.Jeśli ktoś z panstwa ma ten sam problem proszę o kontakt
      > możemy złożyć pozew ZBIOROWY.NIE DAJMY SIE WYKORZYSTYWAĆ!!!Nawet mała kwota moż
      > e zostać odzyskana.nie pozwólny dorabiać się naszym kosztem.!!!!

JA NAPRAWDĘ NIE UDOWODNIĘ SWOJEJ NIEWINNOŚCI JEDYNE CO MOGĘ ZROBIĆ TO ZAPROSIĆ DO KONTAKTU WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH NAJLEPIEJ ABY PRZYJECHAĆ NA MIEJSCE GDYŻ MY NAPRAWDĘ NIE MAMY NIC DO UKRYCIA. NASZA FIRMA DZIAŁA NA NORMALNYCH ZASADACH PODDAWANA JEST KONTROLOM KTÓRE NIE STWIERDZAJĄ UCHYBIEŃ W PROWADZENIU DZIAŁALNOŚCI. MOŻEMY PRZEDSTAWIĆ ŹRÓDŁO POCHODZENIA ODZIEŻY GDYŻ NA NASZ TOWAR SPORZĄDZANA JEST CAŁA DOKUMENTACJA I WIADOMO NAWET Z JAKICH DZIELNIC I MIAST TA ODZIEŻ POCHODZI. TAKŻE WSZYSTKO JEST ROBIONE LEGALNIE A NAJLEPIEJ PRZYJECHAĆ I SAMEMU SIĘ PRZEKONAĆ.
    • alinka1959 Re: PIEST z Turowa 16.11.10, 08:13
      A ta Pani cały czas swoje przecież nikt nie chce już tego czytać już od dwóch miesięcy pisze Pani cały czas to samo zaraz będzie grudzień a Pani robi wszystko żeby dalej oczerniać tą firmę. O CO PANI W OGÓLE CHODZI !!! Ma Pani jakąś chorobę psychiczną czy co
    • piest12 Re: PIEST z Turowa 16.11.10, 17:19
      Wszędzie mogę panią znaleść ale Pani to ma zdrowie wszędzie Pani te głupoty wypisuje możemy dalej się tak bawić mi mojej firmie to nie szkodzi wręcz przeciwnie od kiedy zaczeliśmy ze sobą pisać na forach zainteresowanie moją hurtownią jak i dochody wzrosły. Nie pozostało mi nic innego jak powiedzieć DZIĘKUJE :) TAKIEJ REKLAMY TRZEBA MI BYŁO!!!
      Ludzie dzwonią żeby się dopytać o co chodzi w tym wszystkim, wtedy ich informuję że jest Pani niespełna rozumu, przy czym podaję porządne argumenty
      • real-viola Re: PIEST z Turowa 16.11.10, 20:51
        cieszę się że z pana sukcesu.zawsze znajdą się naiwni ludzie,no cóż...nie musi mi pan dziękować nie zamierzam kończyć.
      • bobomax100 Re: PIEST z Turowa 20.11.10, 22:13
        Ja również zostałam przez nich OSZUKANA!!!! Pakują mniej kilogramów niż się zamówiło, a do tego zakupiłam u nich cream dziecięcy i niestety daleko było do creamu, bo dostałam szmaty. Z płaczem wszytko prałam i większośc musiałam wyrzucic!!! Pieniądze mieli od razu na koncie, a o towar musiałam się prosic. Mówili, że już wysłali, a wcale tak nie było, jak prosiłam dowód nadania ZWYKLI OSZUŚCI I OSTRZEGAM PRZED NIMI Z CAŁYM SUMIENIEM. Do tej pory mam po nich niesmak:(
        • mrowa-12 Re: PIEST z Turowa 21.11.10, 20:57
          Apel do właścicieli !!!
          Widzę z opisów, że Wasz współpraca z Klientami nie wygląda ok.
          Może nie wiecie o forum?
          Dajcie znać bo w przeciwnym wypadku zostaniecie skazani na "sukces".
          poz andrzej
          • real-viola Re: PIEST z Turowa 22.11.10, 15:06
            mrowa-12 napisał:

> Apel do właścicieli !!!
            > Widzę z opisów, że Wasz współpraca z Klientami nie wygląda ok.
            > Może nie wiecie o forum?
            > Dajcie znać bo w przeciwnym wypadku zostaniecie skazani na "sukces".
            > poz andrzej

wiedzą,wiedzą...wpisy piest12 i nie tylko to wpisy właściciela...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka