Forum Zwierzęta Psy rasowe
ZMIEŃ
      husky

husky

(8 wyników)
    • husky(5)

Czy ktoś spotkał się z sytuacją,że pies husky w czerwcu jeszcze nie zrzucił futra. Moja ma strasznie grube futro, a ostatnio upały, a ona zamiast leżeć w cieniu kładzie się na słońcu . Proszę o pomoc.
    • Kilka dni temu kupiłem 4 miesięcznego psa jak mi sie wydawało Syberiana Husky. Nie posiada on rodowodu. Wyglad mordki bardzo przypomina Huskyego natomiast martwia mnie jego uszy. Na wiekszości zdjeć Husky maja uszy calkowicie stojące natomiast moj Haker, tak sie wabi, ma czesciowo klapniete uszka. Chciałbym sie do wiedzieć czy ma coś z tej kochanej rasy... dolaczam zdjecia:P [URL=http://img126.imageshack.us/my.php?image=haker009.jpg][IMG]http://img126.imageshack.us/img126/8711/haker009.t...
    • śliczne, pełne energii haszczaki do sprzedania. Sunia i piesek (brązowe i niebieskie oczy). Umaszczenie srebrzysto- białe. Do kochania, spacerów i wystawiania na wystawach. 601-733-317
    • Cześć. Jestem Kaśka ale mówncie na mnie Seterka, Seterunia itp. Mam problem:Bardzo chcę mieć psa szczeniaczka rasowego np. syberian husky, seter irlandzki, shih-tzu, ale mój tata mi mówi że musi się zastanowić i zastanawia się z może tydzień i nie wiem czy przeżyje do następnej soboty.Powiedcie mi co mam robić?!Ja namawiam i specjalnie pokazuje tacie ogłoszenia psów na necie. Ale to nic nie pomaga.Powiedzcie, co mam robić?jak namówić?czy go będę miała?
    • Czy ktoś ma może jakiś sposób na wypadanie sierści u Hasky. Może macie jakieś sprawdzone metody. Pomocy!
    • Ja jako właścicielka takiegoz psa zastanawiam się nad modą na Husky. I czasami mnie krew zalewa. Ktos zobaczy taką mała kuleczkę z pociesznym pyszczkiem, małe wyglądaja jak pluszowe zabawki, i dawaj, bierzemy Huskiego! I nic o tych psach nie wiedzą. Nie wiedza skąd się ta rasa wywodzi, że jest to pies trochę inny niż wszystkie, jakie ma wymagania, co mu trzeba zapewnić, jakie moga być z nim kłopoty. A potem masa tych psów ląduje w schroniskach :( Albo są zwyczajnie wyrzucane z samochodu...
    • Jak wiele osób z tego forum posiada Husky? Jakie są wasze spostrzeżenia dot. tej rasy? Moje spostrzeżenia dot. Husky: - Uparte jak "osły" gdy postawią na swoim. - Chodzą własnymi drogami. - Mają coś z kota, włażą gdzie popadnie - Za dług spacer i bieganie po lesie zrobi wszystko. - Instynkt łowiecki jak u wilka - Nie polecam osobom które mają zamiar kupić psa bo jest ładny. To jest bardzo trudna rasa, nie nadaje sie do tzrymania w domu jesli nie ma komu się z psem wylatać - Szcz...
    • Mam suczke syb. husky, bardzo miła zresztą ,ale ta łobuzica notorycznie kopie olbrzymie jamy w ogrodzie, wyrywa też wszystkie rośliny, szczególnie róze, tak ,że ogród jest w opłakanym stanie.Próbowaliśmy ja zamknąć w dużej zagrodzie , ale nie ma siatki jakiej by nie przegryzła i się nie wydosała, nie mam jez do niej siły, co robić?
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się