Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      inteligentny

inteligentny

(8 wyników)
    • Mnie tak. Oczywiscie cenzurowanie nie fair, ktorego to niestety jest statystycznie najwiecej . Wkoncu napisanie postu pochlania czas i wysilek, pozniej taki wycyzelowany post ktos likwiduje nie wiadomo dlaczego. No a skoro raz go skasowano, to nie bedziemy go przeciez wklejac ponownie. osobiscie naliczylem 7 osob ktore definitywnie odpsucily pisanie ne pewnym forum z powyzszego powodu. Mr. P.
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37&w=28368349&v=2&s=0 No aż mnie nosi! :-[[[
    • Co to za nowa moda, ze panie cenzorki tna sobie pojedyncze posty z watku i nie ma nawet sladow po nich? Czy naprawde nie przesadzaja z lekka?
    • W jednym z watkow na temat Jedwabnego zacytowalam dla kogos artykul z Rzepy "Pamiec polska pamiec zydowska cierpienie nasze cierpienie wasze" Zerknelam dzis do watku i znalazlam cos takiego: [...] Autor: gini Data: 25.11.2003 23:20 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując ------------------------------------------------------------------------------ -- Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Czy moze mi p...
    • Bo natrafiłem tam na wštek o piwie Paulaner którego jedynym grzechem jest to że pojawia się w nim słowo "syf" patrz - "PAULANER _CO TO ZA SYF" tak się ten wštek nazywa - poza tym wštek jest bardzo kulturalny i wszystko jest w ni jak należy Jakie sš kryteria usuwania wštków??? Nota bene jest mi bardzo miło że gazeta jednak nie usuwa tych wštków całkowicie a tylko przesuwa je gdzie indziej - to dowodzi że nie zepsuli�cie się do końca... - jęsli wolno mi tak powiedzieć...
    • Na forum Łamigłówki przeniesiono wątki • Inteligentne zagadki (478) • jeszcze raz - inteligentne zagadki (189) a nie poprawiono sumy postów na tym forum (wynosi tylko 157).
    • za nieuczciwość - cały ten wątek jest rasistowski: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=11392834&a=11392834 Zapisałem na "lepsze czasy" - może komuś się przyda...
    • Nie mogę wejśc na nowe forum bezpośrednio z linka. Wchodze przez link starego forum, które mnie przerzuca do nowego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się