Forum Czas Wolny, Hobby Forum Humorum
ZMIEŃ
      inteligentny

inteligentny

(12 wyniki)
    • W tej kategorii zdecydowane pierwsze miejsce zajmują dowcipy żydowskie. Oto próbka z kasiążki: Humor żydowski: Skąd wiadomo, że Jezus był Żydem? Z czterech przyczyn: 1. Miał trzydzieści lat i wciąż mieszkał z matką. 2. Przejął interes po ojcu. 3. Myślał, ze jego matka jest dziewicą. 4. Jego matka myślała, że Jezus jest Bogiem. Może macie jakieś propozycje. A oto dowcipy które zebrałem: www.natemat.com.pl/magazyn/dowcipy.html
    • witam! mam kolege ktory jest troche "skrzywiony" tzn. jego dowcipy ograniczaja sie glownie do mowienia penis, 69, ssij itd. Kilku kolegom, w tym takze i mi dorysowal do mojego zdjecia penisa. oprocz tego zrobil kilka w miare normalnych i smiesznych fotomontazy - takze z nauczycielami. Wczoraj zamiescilem na nk jego zdjecie na tle fundacji - -napis brzmial: pomozmy nieuleczalnie chorym dzieciom i sms o tresci POMAGAM. On swoje "produkcje" przykleja na scianach w szkole, wiec czasem jest...
    • Otóż w krąg znajomych mojej Mamy wchodzi kilka całkiem nietypowych pod względem intelektualnym osób.Jedna z nich,z którą moja Mama kontakt podtrzymuje chyba tylko z ''dobrego serca''- aby nie powiedzieć z litości- przywiązuje wielką wagę do wyższego wykształcenia krytykując wszystkich,którzy go nie posiadają.Nie byłoby w tym jeszcze nic AŻ tak złego gdyby nie to,że biedaczka specjalnie rozwiniętym intelektem się nie odznacza.A o to próbka: -Trzymając się za brzuch :''Boli mnie okostna! ...
    • Proszę wyłącznie o mądre, inteligentne i przemyslane wpisy --- Next day I will be
    • Na widok pomnika: To jest ten święty Wojciech, co miał głowę? Osoba pytająca miała przedtem zajęcia m.in. o relikwii głowy św. Wojciecha.
    • Przeprowadzamy badania na zlecenie jednej z pracowni badania opinii społecznej na temat poziomu inteligencji na Forum Humorum, a konkretnie odsetka uczestników forum odznaczających się cechą posiadania inteligencji. Proszę o poważne potraktowanie badania i wpisywanie się tylko tych osób, które odznaczają się wymienioną cechą.
    • Jeden facet do drugiego: -Po ch... ci to? I odpowiedź tego drugiego: -Po ch... to krasnoludek ma brodę! Bardzo zgrabnie wyszło ;))))
    • - Dlaczego mózg mężczyzny jest więcej wart niż mózg kobiety ? - Bo występuje znacznie rzadziej... ********************************************************* - Jaka jest różnica między filiżanką kawy i mężczyzną ? - Żadna. Jedno i drugie wprawia Cię w nerwowy nastrój. ********************************************************* - Dlaczego mężczyzna nie może być zarazem piękny i inteligentny ? - Bo byłby kobietą !!! ********************************************************* ...
    • Ostatnimi czasy wyposaża się spłuczki klozetowe w tzw. przyciski dwudzielne - jedna część powoduje spuszczenie do muszli większej ilości wody, a druga mniejszej, stosownie do potrzeb, aby za dużo czystej wody się nie marnowało. Idea zacna, jednak jak odróżnić owe przyciski? Jeśli widnieją na nich rysunki małej i dużej kropelki, to sprawa jest jasna, ale zdarza się też spotkać przycisk większy i mniejszy. Czy większy przycisk to to samo co większa kropelka, czyli więcej wody?...
    • to jest dopiero humorum! A może horrorum. Dostałam już chyba setny spam od gościa reklamującego "ciekawe ciuchy polarowe". A admini sprawdzają...
    • List do Bravo Drogie Bravo, drodzy koledzy i koleżanki. Mam na imię Dagmara i mam 19 lat. Moja sytuacja jest bardzo krepująca i nie wiem co teraz mam zrobić. Jestem już dorosłą dziewczyną i mam wspaniałego chłopaka o imieniu Marcin, którego kocham ponad życie i myślę ze on mnie również. Jesteśmy już razem 6 miesięcy i postanowiliśmy dokonać Aktu Miłosnego, aby umocnić nasz związek. Niefart polega na tym, że ja jestem dziewicą, a on już doświadczonym mężczyzną. Bardzo obawi...
    • a konkretnie z "Ilustrowanego Kuriera Codziennego" (zachowałem pisownię oryginału): Mam lat 34, brunet, przystojny, podobać się mogę bez najmniejszej krytyki, kupiec energiczny do pracy, chętnie wstąpię w związek małżeński z postępową izraelitką z modernego typu, która posiada interes lub środki do interesu. Zgłoszenia pisemne do Admin. Kuryera pod "Przystojny" * Dwie młode, zamożne panie z towarzystwa, pragną nawiązać korespondencye z dwoma inteligentymi panami (mile w...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się