Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      inteligentny

inteligentny

(16 wyników)
    • To dopiero frajda z taka porozmawiac. Fascynuja mnie takie babki. Dodam ze to nie ma nic wspolnego z wiekiem. To jest cos co sie ma albo nie. Nie bardzo rozumiem jak mozna lubic takie slodkie idiotki - nudaaaaaa
    • Wiecej: onaaaaa@gazeta.pl
    • no wlasnie, dlaczego?
    • ... i wcale nie szukam miłości. Miłość jest cholernie płytka i egoistyczna. Nawet wtedy gdy oddajemy się bez reszty drugiej osobie, robimy to z egoistycznych pobudek, choć przeważnie sobie tego nie uświadamiamy. Tak jak w przyrodzie każda akcja powoduje reakcję, tak i w miłości nie ma absolutnego altruizmu i bezinteresowności. Miłość nie jest doskonała, podobnie jak człowiek.. Czy to nie przygnębiające?
    • poszukiwany ciepły samotny inteligentny z poczuciem humoru mądry uczciwy tolerancyjny. Czy jest tu taki Pan?
    • dodam, sklonnego do podrozowania, o otwartym umysle. Dobrze byloby - za znajomsci j. angielskiego. Prosze o odpowiedzi na mojego maila! Dziekuje :-)
    • Hey, dlaczego taki materializm Cie zniecheca? Teraz wiekszosc atrakcyjnych, inteligentnych dziewczyn zwraca na to uwage. Mamy pewne wymagania. Nie wiem dlaczego Cie to zniecheca?! Nie spelniasz tego warunku czy co?! Pozdrawiam Ewa
    • 7 miesięcy temu poznałem pannę. teraz myślę co zrobić żeby ze mna zerwała bo nie chcę z nią zerwać żeby se czegoś głupiego nie zrobiła. prościej jej będzie jak to ona mnie rzuci. po mnie to spłynie jak po kaczce- a ona gotowa se coś zrobić. wolałbym tego uniknąć, ale nie mam pomysłu jak... wkurwiam ją wszystkim-dziś jej powiedziałem że qmpel jest dla mnie ważniejzsy od niej. a ona nic. 99% dziewczyn z którymi byłem wcześniej po takim tekscie by mnie rzuciło a ta nie...może macie j...
    • dlaczego my jako mężczyźni boimy sie pieknych , przebojowych,inteligentnych kobiet? DLACZEGO?!
    • od dwoch lat jestem beznadziejnie zakochany. Mysle o niej codziennie. nie mam szans (oby na razie tylko), na inny staly zwiazek - probowalem, efekt to kilka zlamanych serduszek I teraz: wiadomo - pragne jej szczescia. jesli ona mnie nie chce, jest szczesliwsza beze mnie - to powinienem dac sobie spokoj (patrz wyzej) lub: powinienem moze jeszcze kiedys sprobowac czekam na inteligentne komentarze thx.
    • Okej - jest taka sprawa, tylko sie prosze nie wysmiewac :) Jestem Polakiem obywatelem USA. Magister biznesu i ekonomii z uniwersytetu w Szwecji. Po angielsku mowie bez akcentu polskiego i Amerykanie sie dziwia ze to niemozliwe. Do tego mowie biegle po Szwedzku i czytam Norweski i Dunski. Mieszkam w pieknym Stanie Colorado, zaraz pod Denver, gdzie slonce swieci i niebo jest blekitne 300 dni w roku a z podworka widac osniezone szczyty Gor Skalistych. Jestem wysportowany, zadbany, 18...
    • Szukam chłopaka:inteligentny,najlepiej rasta albo hippis,dready albo długie włosy,ironia mile widziana,a hobby do wyboru:windsurfing,malarstwo,rzeżba,fotografia,sporty extremalne,kultura Afryki i Dalekiego Wschodu.mail: tritritri@gazeta.pl
    • Because what I want is you, Baby, stop and think, What you and I could be, Together I know me, Can be perfectly complete, JL
    • Gość: cal-ineczka 08-05-2003 02:22 odpowiedz na list odpowiedz cytując Nie ma nie ma. Nie odezwe sie, bo przedciez postawilabym na siebie wyrok --------- Musi ale nie jest. Jedni widzą go jako pancernego, inni nie. Ja pancernego czolgu nie widzialam, wiec wpisalam, bo chcialabym zobaczyc, przepraszam. --------- quickly, masz cos do mnie to mow po polsku a nie podtextami
    • Według mnie - tylko przeszkadza. Za dużo analizowania, wyciagania wniosków, doszukiwania się sensu lub jego braku tam, gdzie go nie ma. No i nieumiejętność bycia spontanicznym z powodów w/w
    • Coraz częściej zauważam (tu) na forum i nie tylko, że Ona poszukuje przystojnego, inteligentnego itp. i On również mądrej, atrakcyjnej etc. A może zacznijcie poszukiwać LUDZI!!! Nie skupiajcie się tak na swoich egoistycznych zachciankach, bo jak widzicie nie przynosi to efektów. Spójrzcie na siebie, jacy sami jesteście czy oby napewno tak inteligentni, skoro trzy najwazniejsze dla Was cechy i ktoś może Was zainteresować, no własnie czy Wy zainteresujecie taką osobą, bo być może tr...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się