Forum Towarzyskie Na plażę
ZMIEŃ
      inteligentny

inteligentny

(8 wyników)
    • i kakałko poranne. kubeczki inteligentne jak niewiemco same się napełniają i myją' haj tek pzdr. ---- szejk ab-dul-lah poczochrał po garbie ulubionego wielbłąda. Dwie inteligentne rakiety przyglądały się zazdrośnie pieszczotom, przyczajone za wychodkiem....
    • Wyjasnijcie mi,bo ja naprawde nie wiem jak bardzo inteligentny jest ten proszek,ktorego reklama leci w telewizji
    • tak, coby nie byli poszkodowani...
    • Mam 27 lat,wykształcenie wyższe,jestem dość przystojnym brunetem. Czuję się bardzo samotny.Brakuje mi ciepła kobiecego ciała. Czekam na Twoją odpowiedz -najchetniej z podkarpacia
    • co to za gadki sa na tym forumie
    • wątek taki zastawiam, nadziewam zgniłego robaka pychy na haczyk samouwielbienia i czekam na ofiary własnego zadufania. płaszcze proszę zostawiać w szatni.
    • ..wiem ze bedzie ciezko ale moze jednak???? ja juz jestem :))))
    • Sukces Scena w samolocie. Leci on i ona, najpierw spojrzenie na lecący między chmurami samolot. Później luksusowe wnętrze. On i ona mają jeden bagaż: duży kontener. Wysiadają na lotnisku , nikt ich nie wita. Na zmianę niosą kontener. Długa sekwencja, jak idą w dal ulicy, perspektywa długiej ulicy, na jej końcu krwawo zachodzi słońce. Muzyka: “Born to be wilde.“ Dochodzą na Bronx. Czarno biały, trochę dokumentalny materiał. Rozglądają się, ustawiają kontener i zaczyn...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się