Forum Aktualności i Media Prasa i media
ZMIEŃ
      inteligentny

inteligentny

(8 wyników)
    • ...przystojny i w ogóle. świetnie sobie poradził z Celińskim i Stasińskim u Lisa, miał nad nimi intelektualną przewagę i większe poczucie humoru. i był subtelny, co zawsze mi w nim imponowało. jak, giwi, teraz dobrze? podoba się?
    • Tygodnik pisany przez frustratów,propisowskich maniaków i myślących jak w tytule:inaczej.Ten szajs człowiek inteligentny może wziąć do ręki tylko raz,gdyż następne seanse grożą torsjami.Reklamują go za moje,podatnika pieniądze.Czy to też nie jest przekręt podobny do kontaktów PC z Baksikiem ,czy też sprzedaży budynków Fundacji Solidarność-kto zgarnął pieniądze z tej transakcji? Co nato słynny "kielich" b.pisowska gwiazda CBA ?
    • U Igora Janke wzorzec inteligencji dziennikarskiej Michał Sutowski ocenił w ten sposób Kazimierza Marcinkiewicz. Dyskusja dotyczyła m.in. absurdów w polskiej polityce. Chciało by się, aby dziennikarze przestrzegali choć minimum przyzwoitości, o inteligencji nie ma co wspominać.
    • dzisiejszy...Ech kiedys o tytulach Gazety pisalo sie prace magisterskie a teraz? hmmm............ SĄDY... zamiast sond.... wieś, która linczuje, śmiertelnie na dodatek. Hmmm... Wieś śmiertelnie zlinczowała sąsiada Anita Chudzińska, kol 06-07-2005, ostatnia aktualizacja 05-07-2005 21:34 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2805525.html
    • Ostatni,bardzo interesujący artykuł w/Wym.w Dzienniku-"Polityka to nie gra w szachy", dowodzi,że niektórzy już po półtora roku odzyskują wreszcie zdolność analitycznego myślenia i nie idą ciągle na coraz krótszej smyczy władzy.Może w ślad za nim pójdą inni zaślepieni i bezkrytyczni tzw. dziennikarze- zwolennicy PiS,choć straciłem taką nadzieję wysłuchując żenujących pytań Skowrońskiego w telewizyjnym wywiadzie z Geremkiem.Szanuję ludzi o odmiennych poglądach,ale nie glisdowatych li...
    • Czy ks. Sowa da rade ks. Rydzykowi-Smiglemu???
    • Wywalili mój wątek z pytaniem o frojdaka. No trudno, faktycznie nie był na temat mediów, bo frojdak to nie dziennikarz przecież. Kim jest frojdak? Tylko poważne typy! I nie mówcie, że to agent maleszka, bo w to nie wierze. Frojdak żył z tego, że obraża ludzi, no to ja go teraz przeczołgam patałacha.
    • Przypadkowo wczoraj po długim okresie przerwy obejrzałem Bumerang w Polsacie 2.Nie wiem czy to program satyryczny czy publicystyka.Panowie Markiewicz i M.Karnowski czyli najbardziej stronniczy i prorządowi "pisdziennikarze" przez 30 min. dyskutowali krytycznie o braku obiektywizmu dziennikarzy.Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać nad upadkiem tego zawodu w wydaniu pismanów.Tylko u dfiabłas-co tam robi Pan Wróblewski.Czy dla paru groszy warto niszczyć sobie dobrą opinię zawodową...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się