Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      inteligentny

inteligentny

(9 wyników)
    • Odpowiedź oczywista? Pozornie. W rzeczywistości bowiem sprawa się nieco komplikuje gdy zagłębiamy się w subtelności. Na użytek tego posta zdefiniuję pojęcie kobiecego piękna by moja perspektywa była jasna: DEFINICJA: W najszerszym ujęciu piękna kobieta ma w sobie element przyciągający wzrok większości mężczyzn. Dwa antagonizmy: męskie pożądanie i damska zazdrość.. Tak, tak moje Panie, te spośród Was, które mają jakiś kompleks na punkcie własnej urody lub fizyczności (a ma go...
    • Wśród tak bogatej oferty na rynku nie mogę zupełnie zdecydować się na jakiś konkretny podkład. Szukam podkładu inteligentnego, tzn. takiego, który dostosowuje się do odcienia cery. Mam cerę delikatnie skłonną do wysuszeń i ze strefą T, gdzie się świeci, także raczej to cera mieszana. Natomiast nie mam problemów z krostkami, pryszczykami itp. - cera bezproblemowa. Szukam podkładu, który nie tworzyłby efektu maski,długo utrzymywałby sie na skórze, tak bym po paru godzinach nie świec...
    • ...ze wstydem muszę wyznać, że moje dłonie są w opłakanym stanie. Przyczyna jest żałosna i banalna – obgryzanie paznokci. Były wzloty, przeważają upadki. Nie jest to jeszcze stan agonalny, ale Niewiele mi brakuje. Z uporem maniaka, jak nawracający się alkoholik, powtarzam,od jutra koniec, a potem nie wiedzieć kiedy.. Czy któraś z was zna jakiś sposób na tę żenującą, archaiczną przypadłość? A ponadto, wybieram się na poważny koktajl i muszę coś z tym zrobić i w związku z tym mam...
    • Która linia lepsza - dla cery dojrzałej i suchej?
    • dieta którą stosuje jest co 2 dni jem i dwa dni nie jem taką metodę stosuje już 3 miesiące i schudłam 7kg.Rano tylko biorę jabłko i marchewkę w te dni co nie jem. czasem małą kanapkę. dla mnie ta dieta jest skuteczna
    • Jakkolwiek szowinistycznie to nie zabrzmi mam ochotę poznać dziewczynę obdarzoną następującymi cechami: A) Grupa cech fizycznych: 1) Jednoznacznie i obiektywnie piękna...Mająca świadomość swojej urody. 2) Szczupła - jak na mój gust 50 - 57kg 3) wysoka 169 - 176cm 4) Reasumując - bardzo atrakcyjna fizycznie.. B) Grupa cech psychicznych: 1) Nieprzeciętnie inteligentna - nie mająca wątpliwości co do tego faktu w stosunku do siebie. 2) Wiedząca czym jest empatia. 3) Umiej...
    • Na co zwracacie uwagę szukając sobie faceta? Czy jest to wygląd, czy może charakter a może poatrzzysz jakie ma paznokcie. Wypowiadajcie się jaki musi być facet żeby trafił do waszego serca.
    • czy któraś z Was działała tym ? z jkimi efektami? dostałam to właśnie z ulotką w obcym bardzo mi języku (niemiecki)i nie wiem co dalej? nałożyć ? a.
    • Szukam dziewczyny.Delikatnej,wrazliwej,inteligentnej(tez twarz inteligentna),szczuplej,ciemnowlosej,wzrost do 174 cm,dobrze wyksztalconej.Musi miec to cos!Musi byc oczytana,bez nalogow(rowniez komputerowych). Sam???? Mam 23 lata,176 cm,72kg,ciemne wlosy,zdrowe biale nie leczone zeby.Wyksztalcenie wyzsze,dobra praca.Mieszkam w Kanadzie od 17 lat.To tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się