itako

(153 wyniki)
  • Witajcie, Po przewertowaniu wielu ofert BP i wielu opinii na holidaycheck'u zdecydowałam, że te wakacje spędzę na Rodos. Mam pytanie do tych, którzy lecieli z Itaką z Warszawy. 1. Ile trwa lot? 2. O której są wyloty z WAW? (czy np. zdarzyło Wam się lecieć w nocy?) 3. Jakimi liniami lecieliście? 4. Czy było jakieś międzylądowanie? Z uwagi, że wylot jest dopiero w czerwcu Itaka nie jest mi w stanie na dzień dzisiejszy odpowiedzieć na te pytania, ale może ktoś z Was podzieli się wiedzą. C...
  • Witam-prawda to że Itaka ma zawsze zakontraktowane najgorsze pokoje w hotelu??? Taką oto opinię usłyszałam dziś w biurze podróży.......
  • Miałem wczoraj o 21.40 lecieć z itaka do Aten. Lot został przesunięty na dziś 6 rano. Ponad godzinę stałem do odprawy, po czym dostałem informację, że w samolocie zabrakło miejsc (w sumie podziękowano ponad 14 osobom). podobno mam dostać się do aten w godzinach okołopołudniowych. Zobaczymy. Nigdy nie miałem tego typu problemów z biurami tui, neckerman czy scan holiday. nigdy więcej z Itaką.
  • Ile faktycznie kosztuje fakultet na Santorini promem w Itace, Czy jest jak różnica w cenie w porównaniu z danymi katologowymi?
  • Mieliśmy jechać w tę sobotę, (lądowanie w Chanii ) wczoraj zostało wszystko potwierdzone, a dziś po południu telefon, że wylot następnego dnia rano. Normalnie kpiny z ludzi sobie robią.
  • Hotel Meandros rozwiązał umowę z biurem podróży Itaka, a oferta wyjazdu na stronach sieciowych jest nadal widoczna. Zatem nie należy rezerwować przez strony sieciowe tego hotelu.
  • Będę na Krecie tylko tydzień z Itaki. Tak, wiem że to prawie nic ale bywa i tak. I właśnie dlatego, że będę tak krótko mam prośbę o radę co wybrać z fakultetów Itaki (choć sądzę że wszystkie biura mają podobne kierunki)? Wszystkiego nie zaliczę, bo w końcu z plaży tez chciałabym skorzystać. Od razu uprzedzam dobre rady - nie mam prawa jazdy i nie wynajmę samochodu (choć bardzo bym chciała tak sama się poszwendać po zakątkach Krety). A może ktoś wie w jakie dni są które fakultety, to tez...
  • A moze jakies internetowe biuro? Jakie polecicie w miare niedrogie biuro podrozy?Byle organizowalo wyloty z Wrocka. Ostatnio przegladalam dwa katalogi obu w/w biur i Itaka nie ma wycieczek na 2 tyg.ponizej 2tys, a myslalam,ze oba biura maja zblizone ceny.. Chce wyjechac w maju 2009 i juz teraz szukam fajnego hotelu na zwiedzanie.
  • Pomijam juz fakt, ze jedzenie ochydne i tak naprawde all inclusive sprzedawane przez Itake, to nabijanie w butelke, bo po kilku dniach i tak zaczyna sie chodzic jesc w pobliskich tawernach (to catering i jeden z restauratorow opowiedzial nam, ze Mirtylos chcial z nim podpisac umowe - 4 euro na os. na dzien, to niecale 2 piwa), ze lazienki przypominaja te w hotelach na Ukrainie, ze plaza do kitu, ze obsluga hotelowa to jakies podejrzane i paskudne typy i ze oficjalna kategoria pokoi to 1* a ni...
  • wybieram sie z malym dzieckiem -15 mc , do Grecji , znalazlam 2 oferty -podobne cenowo - wlasnie z tych biur , tylko zastanawim sie ktoremu bardziej zaufac , prosze o porady , jutro musze dokonac rezerwacji . dziekuje , mama Bartosza
  • Jeśli tak to proszę o info.Jest bardzo dużo skarg na Itakę w tym roku- przeloty,zmiany hoteli,postępowanie rezydentów.Przecież Itaka miała niezłą opinię.
  • Czy ktoś z Was był na Zakynthos z Itaką? Jakie wycieczki z ich oferty po/dookoła wyspy wybrać? Szukałam w necie w lokalnych biurach i jak na razie ceny niewiele różnią się od tych oferowanych przez Itakę. Szukam dalej... chyba że możecie doradzić jakieś biuro? Będziemy w Tsilivi więc niedaleko od miasta Zakynthos.
  • Witam, czy leci ktoś na Thassos z Itaką w czerwcu? Wybraliśmy ofertę last minute i lecimy na początku czerwca. Ciekawa jestem czy też macie termin wyjazdu dowiedzieć się 2 -3 dni przed ? Właśnie doczytałam o problemach Centralwings a to ma byc nasz przewożnik.... Ciekawa jestem czy płaciliście opłate transferową oraz oplatę lotniskową wylatując z lotniska? Pozdrawiam.
  • Szanowni Państwo, być może ktoś będzie się wybierał z firmą ITAKA na wakacje. PRZESTRZEGAM!!!! A oto słów więcej niż kilka na temat naszych wakacji. w tym roku postanowiliśmy (dodam, że nie po raz pierwszy) spędzić nasze wakacje z firmą ITAKA. Jak zwykle przedstawiliśmy swoje oczekiwania – hotel ponad podstawowy standard, dobre jedzenie, piaszczysta ładna plaża i morze, w którym bezpiecznie będziemy się mogli kąpać tak my , jak i nasza 5-letnia córka. Zarekomendowano n...
  • Moi drodzy wszyscy, którzy wybieracie się z itaką do grecji hiszpaniii czy gdziekolwiek indziej poczytajcie na forum"wyspy kanaryjskie" czym nasze kochane biuro zamierza tam nas zawieść. watek lot z prima charter. dodam tylko że ja też należę do tych "szczęśliwców"
  • Postaram sie opisac subiektywne moje wrazenia dotyczace pobytu w hotelu, biura podrozy i regionu zachodniej Krety. Zacznijmy od konca. Miejscowosc Kastelli nie nalezy do rozrykowych. Odradzam wszystkim singlom i osoba spragnionym wrazen dyskotekowo-towarzyskich. Nadaje sie za to do dobrego wypoczynku ze wzgledu na bliskosc pieknych plaz; Falassarny (15 min jazdy ichniejszym PKS-em zwanym KTEL, cena 5,6 euro w obydwie strony, wyjazd z rana o 9.45 powrot o 17, plaza piaszczysta, po ...
  • Wybieramy się do hotelu Montemar Beach z Itaką. Jeżeli ktoś z was tam był, to bardzo proszę o jakieś informacje. Opinie na forum o kompleksie hoteli Montemar są różne z przewagą tych złych, ale nie wiem czy dotyczy to Itaki. Interesuje mnie, czy zakończony jest już remont i czy faktycznie w pokojach są robaki? Jak wygląda budynek głowny, w którym swoich gości kwateruje Itaka? No i ogólnie proszę o wszystkie możliwe informacje (jak wygląda plaża, jakie jest jedzenie, czy w pobliżu je...
  • Mam pytanie - czy leci ktoś 23 lipca na Rodos z Itaką? A może ktoś już był w Hotelu Fantasia? Będę wdzięczna za opinie nt.hotelu....ewentualnie "do zobaczenia" na Okęciu :)
  • Bardzo prosze o wyjaśnienie czy ceny podane na stronie internetowej Itaki są cenami całkowitymi czy dochodzą do tych cen jakieś dodatkowe koszty typu opłaty lotniskowe, transfery...?? dzięki za opinie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się