jaguar

(5 wyników)
  • Piękny Jaguar z 82 roku model XJ6, 200 zl/godzinę, możliwość własnego przystrojenia. Chętnych proszę o maile na m.walukiewicz@wp.pl Polecam, sama nim jechalam do ślubu! Wspaniałe wrażenia gwarantowane! Dla chętnych prześlę zdjęcia. Pozdrawiam =)
  • Czy ktos byl na weselu na ktorym grali?? bardzoe prosze o wszelkie opinie na jego temat!
  • Czesc, Żenie się 6 pazdziernika :) i szukam po sieci fajnych ogloszen z samochodami do wynajecia. Na razie trafilem na www.autorental.pl - jest tam ze 100 samochodow z calej Polski ale chcialbym przejrzec wszystko co sie da :))) Znacie jakies serwizy www? Bede wdzieczny za linki Pozdrawiam, PRWY
  • Dowiedziałam sie, ze samochód, ktory nam ma pożyczyć znajomy do ślubu, nie jest granatowy, jak panom daltonistom sie wydawało, tylko czarny. Mi jest wszystko jedno jaki kolor, z resztą do przejechania mamy max 1 km ( pieszo troche byłoby jednak dziwnie hehehe) no i mama twierdzi, ze czarny NIE. Uważacie, ze to az tak strasznie? Bo tak sie zastanawiam skad my teraz weźmiemy "ślubny" samochód, zeby ten 1 km przejechać... Fakt ze ślub jest na wsi zabitej dechami, na którą trzebaby te...
  • Jaka jest srednia cena wynajmu samochodu? Facet proponuje mi czarnego Jaguara za 200PLN za paliwo + 95PLN za kazda godzine... Czy to jest normalna cena? Pzdrf Mia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się