jaguar

(10 wyników)
  • Witam. Dziś po wizycie w sklepie z wózkami i dokładnym zbadaniu wszystkich interesujacych nas modeli, po rozmowie ze sprzedawcą - podjelismy z mężem decyzje o zakupie wózka TRAXX JAGUAR 3 (spacerówka+gondola+fotelik) ale oczywiscie zamówienia nie złożyliśmy, gdyz ja uparłam się aby jeszcze zasiegnąć rady tutaj na forum. Mąż (troszke w gorącej wodzie kąpany) chciał od razu wpłacić zaliczke i nie krył niezadowolenia z mojego pomysłu. Ale w końcu dał sie powstrzymać -lecz nie na dług...
  • Witam, Mam możliwość kupić okazyjnie taki wózeczek + nosidło (lub jak inni mówią - wkładka dla małego dziecka czy minigondola) www.totamto.com.pl/index.php?d=produkt&id=2646 Mam do wyboru: albo taki, albo Deltim Voyager www.deltim.com.pl/voyager005.htm A już piszę w czym problem. Wózek ma być przeznaczony dla małego dziecka (noworodka), a ponieważ urodzi się w kwietniu, więc chcemy kupić spacerówkę z nosidłem. Pytanie tylko, który wózek jest lepszy? Teoretycznie Traxx, bo lepi...
  • Hej, co sadzicie o tej spacerowce? Podoba mi sie, tylko ta waga, 17 kg - duzo. No i nie wiem jaka jest cena, ale chyba spora. Czy ktos ja ma i poleca? Nie wiem jaka kupic spacerówke. Chce dobra, w miare lekka, ale te male kolka w wiekszosci wozkow mi sie nie podobaja. Czy one sa funkcjonalne gdziekolwiek poza chodnikami miejskimi latem? Ta spacerówka ma tez przekladana raczke, fajna sprawa. A moze inne polecacie?
  • próbuję znaleźć jakieś opinie o jaguarze 3, ale nikt nie pisze... nie ma żadnego posiadacza tego wózka?
  • Czy ktoś może kupił ten wózek z gondolą albo gondolą-nosidłem? Dziecko już chce wychodzić a ja jeszcze pojazdu dla niego nie mam. Ten model wydaję mi się bardzo ok, ale nie mam możliwości sprawdzić tego namacalnie, dlatego bardzo proszę jeżeli ktoś coś wie na jego temat, bardzo mi pomoże. Z góry dziękuję. monika
  • Bardzo podoba mi się ten wózek, a raczej ma wszystko to co wymagam. Mam pytanie jak się go prowadzi , konkretnie chodzi mi o podbijanie na krawężnikach i czy oś skrętna jest blokowana? Jestem osobą niską 158cm, i nie wiem czy sobie z nim poradzę. Proszę o jego ogólą ocenę- wady i zalety.
  • do mam uzytkujacych ten wózek- polecacie czy odradzacie? jakie są zalety/wady tej spacerówki??
  • Witam wszystkich na forum Proszę o opinie,który wózek polecacie?Mam straszny dylemat bo niewiem jaki wybrać.Będzie w nim jeździł noworodek, który przyjdzie na świat na początku jesieni. Dziękuje
  • Czy ktoś zna ten model,bardzo proszę o opinie
  • Lada dzień urodze dziecko potrzebuje pomocy w wyborze wózka.CZy ktoś zna wymiary siedziska w haucka marlinie i jaguarze.To dla mnie bardzo wazne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się