Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      jaguar

jaguar

(5 wyników)
    • ...to Jaguar i Land Rover - o tempora, o mores...łaj ??? auto.gazeta.pl/auto/1,48316,4964297.html
    • tak sobie wlasnie rozmawialismy z kolegami o autach, gadka, ze niemieckie lepsze niz francuskie. no i padlo pytanie - a co takiego robia niemcy? nie liczmy klasy premium - czyli audi, bmw, mercedes. wyszlo mi, ze tylko vw... ford amerykanski. i jest opel - no wlasnie - jak to traktowac?
    • w Szkocji. A bylo to tak: Na autostradzie przede mna jechala mala, 7.5 tonowa ciezarowka i austriacki TIR. Chcialem ich wyprzedzic, ale akurat po prawym pasie zapierdzielal jaguar, to go puszcze. Nagle z lewej na pobocze wylatuje (doslownie) jakis ford focus, a tir zarzucil naczepa i zakrecil w prawo uderzajac o bande. Jaguar i 7.5 tonowka w niego (jaguar solidnie, a ciezarowka ledwo dotknela). Ja wyhamowalem, choc przereklamowany ten ABS (albo nie dziala) bo wcisnalem do pod...
    • gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3582548.html
    • Dyskusja na forum wrocław była dosyć burzliwa. Wkleję tu takie moje małe resume. A co Wy o tym myślicie? Otóż ja jestem przeciwny ponieważ prowadzi to do niesprawiedliwości - wystarczy że pijany kierowca prowadził nie swój pojazd tylko pożyczony, i już jest karany nie on, a właściciel pojazdu. Moi adwersarze twierdzą, że nalezy się z tym liczyć pożyczając pojazd komuś nieodpowiedzialnemu, no ale przecież nie mamy gwarancji że ktoś, kogo znamy od lat, nie zawiedzie naszego zaufania ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się