jako

(6 wyników)
  • Otwieram drugi sklep i chciałabym aby miała jakąś fajną nazwę. Macie może pomysły na jakąś oryginalną nazwę. Tylko błagam nie takie typu - Tani ciuszek..., Fajny ciuszek itd................Z góry dziękuję za pomoc :-)))
  • Poprzednie ogłoszenie zostało usunięte przez admina więc ponawiam. Firma m-tex wprowadza do swojej oferty sztuczna bizuterie jako dodatek dla sklepów z odzieżą używaną i nową. Biżuteria nie jest droga a jest b. ładna. Na dzień dzisiejszy posiadam kolekcję w barwach jesiennych i zimowych. Wszystkich zainteresowanych cennikiem zapraszam do podania maila to wyślę cennik i zdjęcia. Zapytania prosze kierować pod adres m-tex@m-tex.pl lub w tym wątku.
  • Szanowni Państwo, jesteśmy wiodącym importerem odzieży sortowanej ( w I gat. oraz creamu) z Anglii oraz niesortu z Irlandii. Zapraszamy sklepy, hurtownie oraz sortownie do współpracy. Jako jedyni w Polsce mamy kontrolę jakości załadunków odzieży niesortowanej. Transport na terenie całej Polski gratis.
  • Może to wydaje sie śmieszne, ale przepisy stanowią że: 1. każdy ciuszek (mimo że używany), który posiadamy na sklepie MUSI mieć trwałą (wszywka lub metka) informację o składzie surowcowym i sposobie konserwacji (prania)- oczywiscie w języku polskim. 2. klient w naszych sklepach ma dokładnie takie sama prawa reklamacji jak w każdym jednym sklepie odzieżowym - jeśli używane spodnie za 2 zł zaczną się rozłazić w szwach to może je reklamować..... Przepisy oczywiście są przepisami - i...
  • Skupuje odzież posklepową ,pościel,buty,paski,torebki itd. (nie porwaną i bez plam) po prostu nie sprzedaną.Odbieram własnym transportem z Warszawy i okolic małe i duże ilości 0.30 gr.netto/kg tel.506-967-924
  • Panie Piotrze, pozwoliłam sobie założyć nowy wąteczek, ponieważ tamten zrobił się nieco przydługi. Mam nadzieję, że się Pan nie gniewa ;] Chciałam podzielić się z innymi moimi spostrzeżeniami. Co do sortów: --hmm no cóż...rozczarowałam się, niestety.. W worku 23 kg odzieży letnio -wiosennej były może ze 2 cienkie bluzki z długim rękawem. Wiadomo, że właśnie teraz jest sezon na takie bluzki i nie ukrywam, że liczyłam na więcej niż 2. Było za to dość dużo mini spódnic, rozmiar 34-3...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się