jako

(3 wyniki)
  • Mamy z mężem po 30, 1dziecko, dochód netto ok 3700(z premiami),limit na kartach kredytowych ok 5tys(zlikwidować?). Chcielibyśmy kredyt na cały dom,z wykończeniem. Rata miesięczna ok 1000zł. Działka z darowizny jest współwłasnością moją i siostry. Na jaką kwotę możemy liczyć? Będę wdzięczna za informacje Beata
  • Jestem żołnierzem zawodowym i przy załatwianiu kredytu w BPH w PLN muszę wykupić polisę na życie na kwotę kredytu, czyli 400 tys. Kwota ta wynosi około 3300 zł rocznie. Jak widzicie jest to nie mało. Proszę o poradę, który bank nie wymaga takiego zabezpieczenia lub proszę o jakąś inną sugestię.
  • Dzien dobry jak wspominałam we wczesniejszym poscie mamy zamiar z mesem sie budowac,chcemy wziasc kredyt na tylko budowe poniewaz dziełke juz mamy,i tu pojawia sie problem.Jaki kredyt?W ktorym banku? I o co wogóle w tym chodzi tzn.prowizja marża oprocentowanie...? Jestem kompletnie łysa jesli chodzi o ten temat a nie chciałabym tak powaznej decyzji podejmowac pochopnie biorac pod uwage wystrój okna w banku:/...Dlatego jesli ktos mogłby mi to objasnić badz odesłac do innych zródeł ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się