arki77 05.06.09, 13:03 Skupuje odzież posklepową ,pościel,buty,paski,torebki itd. (nie porwaną i bez plam) po prostu nie sprzedaną.Odbieram własnym transportem z Warszawy i okolic małe i duże ilości 0.30 gr.netto/kg tel.506-967-924 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fantastic_sklepiki Re: SKUPUJE ODZIEŻ POSKLEPOWĄ 07.06.09, 17:20 Lepiej sprzedać na czyściwo jest wtedy gwarancja że nie będzie powtórnie sprzedana. Odpowiedz Link
arki77 Re: SKUPUJE ODZIEŻ POSKLEPOWĄ 08.06.09, 09:41 Koleszko nie zgadłeś bo odzież posklepowa jest wysyłana do biednych krajów na świecie jest dużo naprawe bardzo biednych ludzi.A na czyściwo sprzedaj sobie samą bawełne po 40 gr reszte i tak wyrzucisz.Powodzenia Odpowiedz Link
fantastic_sklepiki Re: SKUPUJE ODZIEŻ POSKLEPOWĄ 08.06.09, 11:50 Kolegą twoim nie jestem i do tego z błędem.Jakoś ja oddaję wszystko a na 30-40groszch dziwnie mi nie zależy,a mam gwarancje że na pewno nie wróci jako rozcięczalnik creamu. Odpowiedz Link
adaczek Re: SKUPUJE ODZIEŻ POSKLEPOWĄ 08.06.09, 12:31 > 30-40groszch dziwnie mi nie zależy,a mam gwarancje że na pewno nie wróci jako > rozcięczalnik creamu. Widocznie masz małą rotację towaru, np. przy zwrotach rzędu 5000 kg to te 0,30-0,40 zł to już 1500-2000 zł, na ulicy nie leży. Jeżeli kupujesz cream czy sort, to zapewne masz możliwość sprawdzenia towaru przed zakupem, więc próby dodawania zwrotów do w/w asortymentów nie mają sensu. Odpowiedz Link
fantastic_sklepiki Re: SKUPUJE ODZIEŻ POSKLEPOWĄ 08.06.09, 16:34 To jeżeli możesz zdradź w jaki sposób odróżnić posklepówke kupioną jako crem i nie sprzedaną a dołożoną do nowego sortu cremu.Tylko nie pisz że 100%creamu sprzedajesz,bo to jest niemożliwe. Odpowiedz Link
arki77 Re: SKUPUJE ODZIEŻ POSKLEPOWĄ 08.06.09, 22:27 Więc życzę powodzenia wielkiemu Panu biznesmenowi,gratulacje super zarobku.A gwarantowane to Pan ma tylko śmierć i podatki.Pozdrawiam Odpowiedz Link
andrzej1230 Re: SKUPUJE ODZIEŻ POSKLEPOWĄ 09.06.09, 08:38 O czym ty fantstic piszesz??? Kupujesz sort, więc ogladasz towar.... podoba się kupujesz - nie podoba się nie kupujesz.... a czy wisiał on juz w kilku sklepach to jakie to ma znaczenie? Co innego dorzucanie gówna do niesortu którego nie oglądasz, ale ty piszesz że kupujesz cream. Odpowiedz Link