jelito

(4 wyniki)
  • już po raz chyba 4 albo 5 mi się tak zdarzyło. Kiedyś gin stwierdził że przysłania go jelito ale dziś nic o jelitach nie mówił. Powiem wam jeszcze że w tym boku gdzie nie widać jajnika coś mnie boli od 3 m-cy ale gin nie wie co to może być?! Jak myślicie co to może być?
  • Jeśli ktoś ma cierpliwość i zechciałby to przeczytać - będę ogromnie wdzięczna. Na Forum jestem od niedawna - codziennie (w zasadzie jak tylko oczy odkleję) śledzę wątki, ale nigdy nie zabieram głosu, bo nie mam takiego doświadczenia jak Wy i nie chciałabym się ośmieszyć. Trzymam kciuki za wszystkie z Was i mam nadzieję, że też kiedyś doczekam się swoich 5 minut. Mam podobne problemy i troski jak większość z Was. Od 2 lat próbuję bezskutecznie zajść w ciążę, ale tak naprawdę ...
  • mam bardzo, bardzo duże kłopoty z trawieniem na co dzień i to już od 17lat (do 2 tygodni bez grubszej potrzeby), ale jakoś sobie z nimi radzę, ziółka, proszki przeczyszczające, wino czerwone i obowiązkowo odstawiam bromergon. Ale teraz nie mogę skorzystać z tych pomocy a męczę się juz tydzień czasu, strasznie zaczęły mnie boleć jelita, co mogę wziąć? Jem 15 tabletek różnych leków dziennie, więc podejrzewam że to strasznie utrudniło, pomocy!
  • Najlepiej z Gdyni. Wiem, że podłożem moich problemów nie tylko z zajściem w ciążę (mam zespół jelita nadwrażliwego) jest psychika. Czy znacie jakiegoś dobrego psychoterapeutę lub poradnię, gdzie mogłabym szukać pomocy???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się