Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      jelito

jelito

(3 wyniki)
    • i jakie badania najlepsze? kolonografia wirtualna czy kapsulka endoskopowa? i gdzie to robia w trojmiescie bo eneroskopia dwubalonowa jest chyba niedostepna tu,pomozcie prosze,
    • Dobry wieczór, Podzielę się z Państwem problem i ciekawa jestem co o Tym myślicie i co byście czynili dalej? Moj tato miał operację usunięcia polipa z jelita. lekarze twierdzili,ze operacja to tylko formalność bo nic nie jest złego. Operacja się udała bez komplikacji do czasu. Wszyscy czekaliśmy kiedy tato będzie w domu. 3 doby tato dostał biegunki i wysokiej gorączki, lekarze twierdzili,ze to normalne i zbijali gorączkę. Tato czuł się coraz gorzej, pewnego dnia przyszła pielęgniarka...
    • odrazu nawstepie mowie:lekarze to idioci, od ok 10 lat nasilaja mi sie bole jamy brzusznej, chodze po gastrologach, robie setki gastroskopi, raz wychodzi ze mam refluks, raz ze przepukline przelyku,fakt rzygam czesto sama zołcia,ciagle mam jak myslalem brzuch, zaladek spuchniety,ale jak sie okazuje to wina jelit!!!te konowaly przez 10 lat nie zrobily mi nawet kolonoskopi,mimo ze wciaz mialem zaparcie i biegunki na przemian,krew na papierze itp. a dzis rzygalem krwia z kwasem jak...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się