Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      kanalizacja

kanalizacja

(11 wyników)
    • Czy ktoś coś więcej na temat nielegalnego podłączenia się developera z Kalisza, budującego Białe Łąki do kanalizacji Dom Development i Agromana. Ponoć teraz po wykryciu mają problem bo na chwilę obecną zostaje szambo! No i co z odbiorem technicznym osiedla w takim przypadku.
    • Uważajcie na firmę Salwator z Krakowa. W Warszawie przy Mehoffera nie zbudowali kanalizacji (i nie wiadomo, czy w ogóle będzie kiedykolwiek), klientów wprowadzano w błąd, obiecując im wcześniejsze oddanie mieszkań, choć wiedzieli, że to nierealne. Opóźnienie wobec obietnic to prawie rok, według umów kilka miesięcy. Są aroganccy i unikają kontaktów z wkurzonymi klientami. Wciąż coś przeprojektowują, już w trakcie budowy. Generalnie nierzetelność w pełnej opcji.
    • Otrzymałem odpis z księgi wieczystej kilku działek na których powstaje pewna inwestycja. Otrzymałem inforamcję, że działki nie są obciążone hipteką tymczasem w dokumencie w dziale 4 widnieją następujące wpisy: "Uwaga! Zarejestrowano wniosek do KW Nr XXXXX" (oraz trzy ponumerowane wpisy, których skrócone opisy przedstawiam poniżej) "WPIS PRAWA UŻYTKOWANIA WPIS NIEODPŁATNEGO PRAWA UŻYTKOWANIA WPIS W DZ III" Poniższe wpisy występują na kilku działkach W pozycji 3 chodzi o...
    • Witam, jestem tu pierwszy raz i nie wiem czy to odpowiednie miejsce do zadawania takich pytań. Niedługo odbieram mieszkanie od dewelopera i dowiedziałem się że budynek nie ma przyłącza do kanalizacji. Deweloper zapewnia że przyłącze będzie wykonane. Czy w takie sytuacji mogę odmówić podpisania protokołu odbioru ? z góry dziękuję za odpowiedź:) pozdrawiam
    • Mam pytanko - czy ktoś z Was kupował mieszkanie w Salwatorze? Interesuje mnie jakie kruczki stosują w umowach oraz czy są problemy przy odbiorze mieszkania.
    • Co zbudowali do tej pory?
    • i został wykluczony z Polskiego Związku Firm Deweloperskich. I co czy teraz tez znajdzie sie osoba która bedzie pisała że tu na forum są sami krzykacze i ktos sie uwziął na tego dewelopera? A może to konkurencja spowodowała? NIE to zwykły oszust i juz sie nim zajeli!! całe szczescie w tym nieszczesciu.. Jak mozna tak nabic ludzi w butelkę...
    • W nowo budowanym domu raz jest46 innym 47 mieszkan,czyzby w projekcie cos zmieniono,czy ktos cos wie na ten temat.Czy spotkanie jest aktualne 5.11 piatek Chmielna.Co sie dzieje bo jakies mylne informacje
    • Witam, Jako przyszły i prawdopodobny lokator w/w inwestycji zapraszam wszystkich, w tym przede wszystkim przyszłych lokatorów i moich sąsiadów do podzielenia się swoimi obawami na w/w temat. Jak wiadomo razem raźniej. Myślę, że warto się zebrać i obrać jedną linię wobec developera, chodzi mi o też o treść przysżej umowy (doprecyzowanie co ma developer wykonać wokół inwestycji, termin oddania budynku do użytkowania - karne odsetki za opóźnienie itp). WAŻNE! Z informacji jakie p...
    • Witam Zastanawiam sie nad zakupem mieszkania w Borkach. Prosze o informacje na temat osiedla. Jak sie zyje? Warto kupic? Jak dlugo jedziecie do centrum? Co z kanalizacja? Pozdrawiam L
    • Witam ma może ktoś informacje o bloku DW III : jak idą prace, termin oddania itd. pozdrawiam marekp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się