Forum Regionalne Dolnośląskie Wałbrzych
ZMIEŃ
      kobierzyce

kobierzyce

(5 wyników)
    • Autobusy do kobierzyc z Hessung o której sa na podzamczu rano popołudniu i wieczorem i o której w kobierzycach spowrotem
    • Witam! Orientujecie się może ile na okres próbny 3 miesiące płacą? Mam na umowie brutto 7,74/godz. Nie wiem właśnie ile na miesiąc by wynosiło do ręki. I jak bonami bym dostał na święta? Ostatnie pytanie. Jeżeli bym zostawał w nadgodzinach to komu to muszę zgłaszać? Nie wiem jak to jest inni maja takie karty co je odbijają i automatycznie mają o której weszli do pracy a o której kończą, ale zauważyłem że nie wszyscy to mają... Prosiłbym o odpowiedz ci co wiedza na te pytania. A bar...
    • Czy ktos z was tam pracuje jak tam jest jakie zarobki
    • pracowałam w tym burdelu lg lodówki szok przerwa po 10 minut dwa razy to niewiadoma czy jeśc ,palic czy do toalety charówa jak nic ludzi traktują jak bydło gorzej chyba, a nawet karzą pracowac po 10 godzin i to obowiązkowo , a na linkach wyzwiska, ludzie to płaczą po kątach nawet szatni niema musiałam nosic wszystko przy sobie,a o przebraniu sie to niema mowy wszystko sie kleiło do tyłka bo na chali ponad 40 stopni ciepła.
    • W związku z tym że zakład potrzebuje pracowników ciągle zamieszczając oferty ,bardzo proszę osoby które pracują lub pracowały o informacje .Z góry dzękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się