komu

(12 wyniki)
  • Witam Wiele razy pisałam tu już,szukając hurtowni-co oczywiście nie oznacza,że nie ruszyłam tyłka z domu i nie szukałam takowej sama...Odezwało się do mnie wiele osób i w tym także takie,które same przywożą sobie towar,sortują, resztę pchają dalej.Słusznie ktoś tu napisał,że po cichutku mają własne sklepy i to w nich znika to,co najlepsze z towaru...Wtopiłam ostatnio sporo pieniędzy u niektórych z tych osób..Jestem chyba zbyt łatwowierna... Z powodu braku magazynu jestem małym odbiorcą-poni...
  • poszukuje ładnego towaru chciałabym nawiązać dłuższą współprace bowiem mam już dość wiecznej jazdy po całej Polsce w poszukiwaniach mam zamiar otworzyć kolejny sklepik więc potrzebuję ciekawego towaru mój tel 515 259 623 lub mail agas0926@gmail.com /
  • Hurtownia 4fit, kto z was kupowal tam towar?? Jeżeli tak to jaki to towar??
  • mam posklepówke do sprzedania w bardzo dobrej jakości tylko odziez bez firan pościeli trochę butów 515 259 623
  • Jak w tytule szukam hurtowni która pozwoli mi przejrzec zawartosc worków i nie mowie tu o wybieraniu ktory sie podoba tylko o przejrzeniu i zdecydowaniu biore wszystko alo nic. Poprosze tylko 3miasto i okolice. Pozdrawiam
  • chcę podjąć współpracę z siecią -polo-z Nysy,czy ktoś może coś na ten temat powiedzieć?
  • BRAł KTOś TOWAR Z HURTOWNI ,,CRIM,,W BYTOMIU? CHODZI O SZWEDZKI NIESORT
  • Ktoś robił już tam zakupy.Jaką macie opinię o tej hurtowni. Eurozen koło Pułtuska. Ceny są ciekawe ale jak z towarem.
  • Czy ktoś zna hurtownię noszone w Opolu.
  • Proszę o informacje, gdzie mogę zakupić naprawdę dobrej jakości odzież używaną i nową ( końcówki serii itd...). Śledząc to forum mam kompletny mętlik w głowie. No moze wreszcie ktoś mi poda adresy do dobrych sprawdzonych dostawców?? POZDRAWIAM WSZYSTKICH I CZEKAM NA ODZEW.
  • Witam prosze o informacje czy musze zrobic inwentaryzacje jezeli jestem na ryczałcie (od maja)? podatek wyszedł zerowy za te miesiace Jakie rozliczenie jest lepsze ryczałt czy vat? gosia-ka@NOSPAM.gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się