ss44 02.06.06, 21:43 BRAł KTOś TOWAR Z HURTOWNI ,,CRIM,,W BYTOMIU? CHODZI O SZWEDZKI NIESORT Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nicole8 Re: KTO TAM BYł? 02.06.06, 23:17 A można wiedzieć gdzie się znajduje ta hurtownia?? Nie wiedziałam że w Bytomiu jest hurtowniaz odzieżą używaną:)) Jak możesz to podaj więcej info:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link
ss44 Re: KTO TAM BYł? 02.06.06, 23:42 bytom ul.francuska. nie byłem a wybierasz się tam? ja mam troche daleko dlatego się waham i chciałem zbadac teren Odpowiedz Link
nicole8 Re: KTO TAM BYł? 03.06.06, 00:00 Na Francuskiej??To w Miechowicach dokładnie ,nie? Kurcze pierwsze słyszę żeby gdzieś tam była hurtownia...na tej ulicy mieszka moja babcia:)) A znasz numer dokładnie bo na serio nie umiem skojarzyć w którym to by mogło być miejscu..hmm Pozdrawiam Odpowiedz Link
ss44 Re: KTO TAM BYł? 04.06.06, 01:28 jak masz trochę grosza na zbyciu to daj mi chyba m,że chcesz kupic odpowiednik niemca sprzed 3 lat z 60procent koszul i krawatów.PORAżKA!!! Odpowiedz Link
ss44 Re: KTO TAM BYł? 03.06.06, 00:14 francuska 62/4 bytom. tel 512082700. www.crim.54.pl a chcesz tam jechac? możemy zrobic rozpoznanie terenu? Odpowiedz Link
agurka94 Re: KTO TAM BYł? 03.06.06, 16:25 ss44 napisał: > BRAł KTOś TOWAR Z HURTOWNI ,,CRIM,,W BYTOMIU? CHODZI O SZWEDZKI NIESORT ja cos wiem jak będziesz zajnteresowany to napisz pozdrawiam Odpowiedz Link
ss44 Re: KTO TAM BYł? 04.06.06, 01:25 byłem wczoraj zrobiłem w jedną stronę 200 km.dobrze że mam na śląsku jedną zaufaną hurtownię wic coś kupiłem ,ale do bytomia następny raz wybiorę się tylko do opery narodowej Odpowiedz Link
ss44 Re: KTO TAM BYł? 04.06.06, 01:32 agurka94 napisała: > ss44 napisał: > > > BRAł KTOś TOWAR Z HURTOWNI ,,CRIM,,W BYTOMIU? CHODZI O SZWEDZKI NIESORT > ja cos wiem jak będziesz zajnteresowany to napisz pozdrawiam CZEśC AGURKA!!! ALE SZKODA żE NIE SPIKLIśMY SIę WCZEśNIJ, W KAżDYM RAZIE DUMNY JESTEM Z KOLEJNYCH DOśWIADCZEń żYCIOWYCH... PIERWSZY RAZ WIDZIAłEM HURTOWNIę W BYłYM KOSKU RUCH-U... Odpowiedz Link
suskijacek1 Re: KTO TAM BYł? 04.06.06, 09:25 Tak na towar nawet nie spojrzał, a już opinie wystawił bo mu się budka nie spodobała ( budka nie była na sprzedaż). Jak ktoś patrzy na architekturę to w pałacu kultury można zrobić zakupy. Po drugie ktoś z tym panem był i chciał kupić, ale nie dostał pozwolenia. Po trzecie za 3,50 zł. niesort chiał same markowe rzeczy, tak jak by ktoś tylko takie ubrania wystawiał. Są takie hurtownie co się tym parają, ale to są już konkretne ceny. Nasza hurtownia dopiero zaczyna działalność na południu i inwestycja nie jest wskazana nie w naszym interesie jest sprzedawanie szmat. Odpowiedz Link
ss44 Re: KTO TAM BYł? 04.06.06, 10:12 każdemu kto handluje dłuższy czas wystarczy rzut oka na towar i wie wszystko!!!ale nie chodzi o sprzeczanie się na forum.po prostu relacja przedstawiona na www.crim.54.pl,a towar na miejscu to oszukiwanie klienta.mówię o tym towarze który mi pan proponował po 5zł\kg.bo ten za 3,50zł to ciuchy ,które większośc właścicieli sklepów odrzuca podczas przebierania niesortu. koszule męskie,krawaty i a'la babcie ze stylonową bluzką na wierzchu(co prawda z metką)chętnie panu sprzedam po 1zł\kg.jedno muszę oddac,że strona jest ładnie zredagowana i się nabrałem.zapraszam do bełchatowa pooglądac jakim towarem się handluje. Odpowiedz Link
suskijacek1 Re: KTO TAM BYł? 04.06.06, 10:51 Wim , że nie chodzi o sprzeczanie sie na forum, ale rzut oka musi być na towar, a nie na lokal. Życze powodzenia w handlu Odpowiedz Link