konie

(4 wyniki)
  • Co to za moda ostatnio panuje? Wszyscy smarują się jakąś maścią dla koni... Podobno pomaga na wszystkie dolegliwości. Wiecie coś na ten temat? Wczoraj znajoma chciała mi wysmarować bolące korzonki nerwowe ale jakoś udało mi sie ja do tego zniechęcić.
  • Planuję ciążę, ale uwielbiam jeździectwo i dręczy mnie pytanie: można czy nie? W ksiązkach piszą, że nie wskazane, a ginekolog powiedział, że ciąża to nie choroba i mogę jeździć konno, tylko niezbyt forsownie. Mam spokojne konie, prywatnego trenera, wsiadam raz w tygodniu na 60 minut.Znajome jeździły codziennie do 3-5 miesiąca i mają piękne i zdrowe dzieci. Jeśli można jeździć, to do którego miesiąca? Jakie mogą być komplikacje? Co z łożyskiem? Kiedy się ono tworzy i czy przez ja...
  • Co sadzicie o tej masci?polecono mi na bóle krgosłupa i miesni.
  • jakie sa najbezpieczniejsz tabletki anty? i czy takowe wogóle sa? czy te tansze tabletki sa w jakims stopniu "gorsze" od tych drozszych? czy to ze maja wiecej hormonow w jakims stopniu jest grozniejsze dla zdrowia? bardzo prosze o odpowiedzi i z gory za nie dzieki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się