Gość: gosc IP: *.pl 01.09.06, 20:09 Co sadzicie o tej masci?polecono mi na bóle krgosłupa i miesni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewus Re: Maśc końska!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 21:18 ja słyszałam o niej same dobre rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Maśc końska!!!! 02.09.06, 10:51 a ja nie słyszałam wcale, co to jest i czy majakąś nazwę konkretną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: Maśc końska!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 11:05 Mam tą maść,niestety nie pamietam jak sie nazywa bo kupiłam ze znajomą na spółkę i ona zabrała pojemnik.Kosztował 60zł ale opakowanie chyba pół kilo.Można to kupić w sklepach z akcesoriami dla koni.To taki niebieski żel.Fajna sprawa do zmęczonych nóg.Zeby odczuć jakieś efekty trzeba smarować kilka razy dziennie. Daje uczucie chłodu i przyjemnie pachnie miętą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewus Re: Maśc końska!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 10:58 www.kami.med.pl/product_info.php/products_id/355 wpisałam w google pewnie znajdziesz tez jakies inne Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Maśc końska!!!! 02.09.06, 11:20 dziękuję za informacje (Wiolce również). zbirowo, by dwa razy nie odpowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ibelin Re: Maśc końska!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 18:42 He.. he.. przypomniała mi się pewna historia. Ładnych pare lat temu na obozie jeżdzeckim, wysmarowałyśmy sobie to i owo czyli kontuzjowane częsci ciała maścią dla koni (rozgrzewającą, do wcierek na nogi), wychodząc z założenia, że skoro pomaga koniom to nam też pomoże. Piekło jak cholera, skóra czerwona, zmyć się nie dało, bo częściowo już się wchłoneło. Jak się potem okazało maść stosować należało w począczeniu z giceryną (jedna cześć maści - trzy gliceryny). Było to napisane na opakowaniu, ale po francusku... Pomóc jednak pomogło.. Odpowiedz Link Zgłoś