Dodaj do ulubionych

Maśc końska!!!!

IP: *.pl 01.09.06, 20:09
Co sadzicie o tej masci?polecono mi na bóle krgosłupa i miesni.
Obserwuj wątek
    • Gość: ewus Re: Maśc końska!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 21:18
      ja słyszałam o niej same dobre rzeczy
      • nchyb Re: Maśc końska!!!! 02.09.06, 10:51
        a ja nie słyszałam wcale, co to jest i czy majakąś nazwę konkretną?
        • Gość: wiolka Re: Maśc końska!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 11:05
          Mam tą maść,niestety nie pamietam jak sie nazywa bo kupiłam ze znajomą na spółkę
          i ona zabrała pojemnik.Kosztował 60zł ale opakowanie chyba pół kilo.Można to
          kupić w sklepach z akcesoriami dla koni.To taki niebieski żel.Fajna sprawa do
          zmęczonych nóg.Zeby odczuć jakieś efekty trzeba smarować kilka razy dziennie.
          Daje uczucie chłodu i przyjemnie pachnie miętą.
    • Gość: ewus Re: Maśc końska!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 10:58
      www.kami.med.pl/product_info.php/products_id/355
      wpisałam w google pewnie znajdziesz tez jakies inne
      • nchyb Re: Maśc końska!!!! 02.09.06, 11:20
        dziękuję za informacje (Wiolce również). zbirowo, by dwa razy nie odpowiadać smile
        • Gość: ibelin Re: Maśc końska!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 18:42
          He.. he.. przypomniała mi się pewna historia. Ładnych pare lat temu na obozie
          jeżdzeckim, wysmarowałyśmy sobie to i owo czyli kontuzjowane częsci ciała
          maścią dla koni (rozgrzewającą, do wcierek na nogi), wychodząc z założenia, że
          skoro pomaga koniom to nam też pomoże. Piekło jak cholera, skóra czerwona, zmyć
          się nie dało, bo częściowo już się wchłoneło. Jak się potem okazało maść
          stosować należało w począczeniu z giceryną (jedna cześć maści - trzy
          gliceryny). Było to napisane na opakowaniu, ale po francusku... Pomóc jednak
          pomogło..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka