Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      kran

kran

(7 wyników)
    • Macie takie u siebie w łazienkach ??? zastanawiam sie nad zalozeniem takowych.Prosze o podanie za jak firma najlepiej sie rozjerzeć jesli chodzi o krany bezdotykowe?
    • Witam, czy ktoś ma pomysł jak uciszyć szumiącą baterię naścienną? Dodam, że bateria jest u sąsiada w łazience, która przylega do mojego salonu. Sąsiad jest skory do współpracy :). Szum strasznie niesie się przez ścianę nośną z pustaków keramzytowych. Sprawa jest dosyć dokuczliwa. Z góry dziękuję.
    • Wynajelam ostatnio mieszkanie w starych blokach. Jest niezle uzadzone, place stosunkowo nieduze pieniadze, ale mam jeden problem: po odkreceniu wody w lazience krany strasznie "wyja", tak ze sie nie daje wytrzymac. Nie wiem co jest tego przyczyna - uszczelki, zawory, rury? Jak temu mozna zaradzic, pomozcie.
    • Mam dylemat. Podobają mi się krany takie opłytkowane (zrobiony blat dookoła), czasem takie są w urzędach, hotelach.. Nie wiem jednak czy coś takiego stosuje się do wnętrz domowych? Ma ktoś coś takiego? Jak to się sprawdza w użytkowaniu? pozdrawiam.
    • www.budowlany.pl/pl/baterie_i_natryski.php?artid=5325 Jak zrobić, aby baterie zawsze były czyste i ładnie lśniły?
    • Mam pytanie, czy jeżeli zamontuję baterię bezdotykową w łazience a mam piecyk gazowy to czy nie będzie się niszczył szybko? Bo tak mi powiedziała sprzedawczyni w sklepie ale ona nie była pewna. Co Wy na to?
    • Czy ktoś posiada taką mini zmywarkę? Ja widziałem Bosha i Electroluxa. Czy się opłaca takie coś kupić? Czy lepiej 45 cm? Jak to jest z tym myciem garnków w zmywarce?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się