kran

(3 wyniki)
  • Wiem, że to może nie najlepsze forum na takie pytanie, ale chciałbym zebrać informacje od jak największej liczby użytkowników i znających się na rzeczy. Bardzo proszę o pomoc!!! Bardzo chciałbym mieć taki zlew, ale słyszałem, że to nie jest dobry pomysł bo: - Okno będzie zaparowywało (bo nie będzie pod nim grzejnika) - Okno będzie stale zachlapane (tu chyba nie trzeba tłumaczyć ;-)) - Są probemy z czyszczeniem okna (bo przeszkadza kran i odległość od krawędzi zlewu do okna) M...
  • Kochani pomóżcie, może ktoś zmierzył się już ze zwrotem Vatu na materiały budowalne i odliczył klimatyzację? Taką zwykłą klimkę zamontowaną na stałe w mieszkaniu (typu SPLIT). Wszystko mam już "rozstrzaskane" ale co do klimatyzacji nie mam żadnych informacji. Czy był wzrost Vatu na 22% i czy można to odliczyć? Co na to w Urzędzie Skarbowym (numer PKWiU)??
  • Witam serdecznie wszystkich forumowiczów Mieszkam na ostatnim pietrze (nowowybudowany trzypietrowy budynek ); od poczatku denerwuje mnie własnie ta ciepła woda . Otóż aby umyć się w ciepłej muszę spuścić pare wiader zanim zacznie lecieć ciepła a licznik wszystko rejestruje. Więc de facto pobierając zimną wodę płacę za ciepłą. Macie jakieś podobne doświadczenia, może wiecie czy mozna to jakoś reklamować. Dzieki za wszystkie trafne rady , pozdrawiam ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się