Forum Zdrowie Hashimoto
ZMIEŃ
      krioterapia

krioterapia

(3 wyniki)
    • Witam wszystkich. Od kilku dni z zainetersowanie śledzę wszystkie wątki. Zdiagnzowoano u mnie to schorzenie pół roku temu. Poza ewidentną poprawą ogólnego sampoczucia ( wszelkie objawy depresyjne zniknęły), lepszej koncentracji, mam 30 kg nadwagę. Niestety jest to dość uciążliwe - kręgosłup i stawy ledwo to wytrzymują. Większą część życia byłam bardzo szczupła.Oczywiście żadne diety nie skutkują. Oprócz regualarnych ćwiczeń , zapropownowano mi skorzystanie z krioterapii. Czy kto...
    • Jak w temacie. Wiem, że zabroniony: - wyciąg szyjny - diadynamik - ultradźwięki i co jeszcze?
    • Od pół roku jade na 125 euthyroxu. Hormony sie ustabilizowały dokładnie na granicy FT4 1.73 a TSH 0.167 (troszke zamało). Moja endo mowi ze wazniejsze jest TSH bo ono decuduja o tym w jaki sposób przysadka odbiera ilosc hormonów tarczycy we krwi, a nawet mała nadczynnosc powoduje obciazenie mięsnia sercowego. Czuje sie na tej dawce (tzn. 125) niezle ale w Weekend mam brać 100 a w tygodniu 125. W związku z tym mam pytanie czy rzeczywiscie tak mała nadczynnosc jest grozna? Pzdr Pi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się