Forum Zdrowie Fibromialgia
ZMIEŃ
      krioterapia

krioterapia

(3 wyniki)
    • Witam Jak siegam pamięcia (a ta zawodzi mnie coraz bardziej) to zawsze mnie cos bolało .Pytałam ludzi ale oni mówili ze ich nic nie boli .Wtedy zawsze tak bardzo im zazdrosciłam .Wydaje mi się w tym roku ,że jest to ostatni rok mojego zycia .Ból nóg stał sie od grudnia 2007r nie do zniesienia .Pomagaja leki przeciwbólowe i przeciwzapalne ale jak długo mozna je brać .Chodze od lat od lekarza do lekarza i mam juz dosyc .Wydaje mi się że oni wszyscy patrza na mnie jakbym symulo...
    • Wczesna jesienia zaczely mnie bolec rece(ogolnie)nagrzewalam masciami,wkladalm do goracej wody,przyklejalam plastry nagrzewajace,zawsze pomagalo ale na krotko.Od stycznia troche sie zmienilo zaczal bolec kciuk po trochu zkrzywial sie ,po okolo miesiaca drogi kciuk ,obydwa kciuki bola i sa krzywe .od stycznia nie moge podniesc reki do gory,jesli podniose odczuje mocny bol,i cos jakby przeskoczylo w obojczyku.Dlonie mam czesto napuchniete i obolale. Po prze...
    • witam, czytam wlasnie toforum i oczom nie wierze - wreszcie okazuje sie, ze wcale nie wymyslam sobie swoich klopotow...mam stwierdzony reumatyzm, ale lekarka nigdy do konca nie powiedziala co i jak ze mna jest. Mam te same objawy tu opisywane. i problemik - mieszkam w Anglii tymczasowo i zastanawiam sie jak znalezc myalgan tu czy powinnam go sprowadzac z Polski? i jak na przyklad w przypadku fibromialgii patrzy sie na wysilek fizyczny typu plywanie??? w razie czego moj mail: cors...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się