krk

(17 wyników)
  • Do jutra tj. 15 lipca jest ostateczny termin składania dokumentów na Akademie Ekonomiczną w Krakowie. Czy jest możliwość wysłania ich pocztą? Liczy się data stempla pocztowego? Prosze o informacje na ten temat. Dziękuję i pozdrawiam.
  • hejo, chcialabym studiowac socjologie w krakowie, pewno na prywatnej uczelni bo jakos nie jestem mega optymistycznie nastawiona do matury ; p jaka mi polecicie?
  • Jestem tegoroczną maturzystką i zastanawiam się nad wyborem dietetyki zaocznie w Małoposlkiej Szkole Wyższej. Chciałabym się dowiedzieć, czy trudno jest się tam dostać, na dietetykę zaocznie? I jakie są tam kryteria przyjęć, bo na stronie szkoły prawie nic nie ma, a na e-maila nie odpisują ;( Proszę o pomoc!
  • zamierzam isc na UE w Krakaowie na studia zaoczne- ekonomia lub miedzynarodowe stosunki gosp. interesuje mnie jak czesto sa wyklady na tych kierunkach i przez ile dni (czy raz na tydzien/ 2 tyg.)?????
  • Ja szukam pokoju (do 400 zł) - najlepiej by było gdzieś blisko AP no i z ludźmi z uczelni. Jakby co to piszcie tutaj. Wymyślimy coś razem. Czas ucieka!
  • Witam wszystkich:) mam pytanie, czy ktos ma jakies doswiadczenia w zakresie poziomu nauczania w przynajmniej jednej z tych uczelni? czy dyplom z prywatnej "liczy sie mniej" niz dyplom z uniwersytetu? Dlaczego ceny za te same kierunek tak diametralnie sie roznia? (pytanie retoryczne;)) osobiscie jestem zainteresowana International Business lub International Relations, jezeli ktos studiuje/studiowal na tych kierunkach w jednej z powyzszych szkol prosze o odzew:) Jesli ktos ma jakiekolwi...
  • z czystej ciekawości :P, ktoś jeszcze czeka biernie do połowy października na decyzję?
  • Czekam na opinie;]
  • bo ja chce:)
  • Ile kosztują sieciówki dla studentów w Krakowie? gdzie je mozna kupic?
  • wiecie-piszcie prosze
  • Jakoś nie mogę się dodzwonić do działu nauczania żeby się zapytać. Wiem tylko że do 7 września wyniki mają być. Wie ktoś może czy będą na ich stronie, zadzwonią, przyślą pocztą czy trzeba będzie osobiście się zgłosić? A może ktoś wie już o jakichś szczególikach? :) Z góry dzięki za odp.
  • czy ktos moglby mi wytlumaczyć dokladnie jakie są roznice miedzy tymi dwoma sposobami zapisu fonetycznego ??
  • jw.
  • Złożyłam podanie na AP w Krakowie na filologię z językiem hiszpańskim, ale w ogóle nie mam pojęcia ile jest tam miejsc. Wiem jedynie, że kandydatów jest 826... Czy to duzo?
  • Moze pogadamy teraz o jedym z najwiekszych osrodkow akademickich w kraju (po wawie, krk i poznaniu) LUBLINIE!:D sam tu studiuje i moge powiedziec tyle: dla mnie koszmar, miasto liche moze nie az takie dramatyczne jak uwaza wiekszosc ale jednak jest zle, uczelnie w wiekszosci niezle ale moja UMCS katastrofa szczegolnie wpia, wszedzie panuje snobizm, prostota, lanserstwo i ogromne zaatrzenie na wawe, powiem tyle czas zmienic klimat na bardziej swojski: krk miejmy nadzieje.
  • jest zimno i w ciągu dnia nie ma ciepłej wody (tylko wieczorem jest). Płacę 250 zł za osobę w Krakowie (cały pokoj kosztuje 500 zł ale mieszkam z chłopakiem)mieszkamy niedaleko centrum. Zostalibyście w takim mieszkaniu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się