Forum Auto-Moto Prawo jazdy
ZMIEŃ
      krk

krk

(12 wyniki)
    • Cześć krakusy :) Mam problemik, nie moge znaleśc gdzie mam się zglosic zeby złóżyc wniosek o wydanie prawa jazdy w Krk? (zdałam wreszcie ale jakoś kurcze gdzie mozna to wyrobic to nikt juz nie informuje :D) Dzieki za odp pozdr
    • niedowiary!!!!!!! zdałam trafiłam na fantastycznego egzaminatora,starszy pan szczupły,przeprowadza tez teoretyczne,jesli na niego traficie to 80%szansy na to ze zdacie jesli umiecie jeźdźić (bo w krakowie to oprocz tego ze trzeba umiec jezdzić to trzeba tez trafic na normalnego egzaminatora)
    • Od jakiegoś czasu czytam to forum, ale jakoś nie miałam o czym pisać:) Skończyłam kurs w krakowskim LUZ-ie, egzamin mam 21.04. Teorię i praktykę w jedym dniu. Miałam super instruktora i mam wrażenie, że nauczyłam się jeździć. Mam kilka dodatkowych godzin wykupionych przed egzaminem (to mój pierwszy), ale boję się tak strasznie, że sama myślo egzaminie mnie paraliżuje. Wszyscy starają się mnie pocieszyć jednocześnie uświadamiając, że pewnie i tak nie zdam za pierwszym razem, bo nie dość, że to...
    • Hej, Poznan ma - miasta.gazeta.pl/poznan/1,36022,4374035.html a czy u nas jest cos podobnego? pozdr, borg
    • Pilnie zamienie się z kims egzaminami może być od 20 wrzesnia do 16 października, ponieważ 16 października kończy mi się termin na teorie, i musiałbym ją zdawać od nowa, kto się zamieni? Uratujcie mnie! Obojętnie jaka godzina, WORD KRAKÓW. Dopłacę komuś ile będzie trzeba, kontakt: 3098574
    • ja zapisywalam sie samym poczatkiem kwietnia i dostalam termin na polowe maja. jakie sa teraz terminy, jakbym poszla przestawic termin? czy sa otwarte juz soboty? Pozdrawiam
    • juz malymi krokami zbliza sie termin pierwszego egzaminu, a tu jeszcze tyle trzeba zrobic i jazda malo dynamiczna.. Pierwszy ogien :)
    • Jupi:P Zdałam dziś rano w Krakowie, za drugim podejściem:D super było to, że prawie wcale nie czekałam, bo wyszłam na plac 10 minut po godzinie, o której miałam wyznaczony egzamin:D Plac- były chwile grozy na łuku i na górce, ale za to miasto- jak z płatka:D Egzaminator przesympatyczny i czułam się po prostu jak na kolejnej jeździe:P Tak się cieszę:D Mam do Was pytanie: mam teraz zapłacić 70 zł, tylko gdzie?? W MORDzie czy w urzędzie?? I co potem?? Jakieś dokumenty donieść, czy ...
    • Nie mogę w to uwierzyć, ale zdałam:) Trafił mi sie miły egzaminator i łatwa trasa. poza tym udało mi sie opanować stres, a to bardzo ważna część sukcesu. Chetnie odpowiem na pytania !! P.S Podziękowania dla Pana Ryszarda, Grzegorza i Tadeusza z "mojej" szkoły jazdy!!
    • Dzisiaj miałam dwie godziny jazd doszkalających przed egzaminem i po ich zakończeniu bylam prawie pewna, że nie zdam... łuk nowy robiłam pierwszy raz - co ja tam wyrabiałam, a przecież łatwiejszy :/ Jedyne wytłumaczenie to to, że plac był kompletnie nieprzygotowany - cały łuk zasypany i średnio się mogłam zorientoewać w jakim punkcie się znajduję... Potem miasto - cały czas "ZDEJMIJ NOGĘ Z GAZU!!!" bo sami widzieliście, jaka była pogoda... No więc poszłam na Koszykarkską z nastawi...
    • Orientuje się ktoś może jak jest w N. Sączu? Łatwiej zdac niz w KRK? I czy długo się czeka na egzamin praktyczny??? Proszę o odpowiedż!!!
    • w czwartek zdaje po raz pierwszy prawko w Krk.mam pytanie,weszly nowe przepisy i nie bardzo sie orientuje co moglo sie pozmieniac w pytaniach teoretycznych..moze ktos sie orientuje czego dotycza te pytania??dzieki z gory za odp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się