Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      krk

krk

(6 wyników)
    • hejka jestem tu nowa i mam nadzieje ze mi pomozecie. jestem z pod krakowa i jezdze tam zazwyczaj na zakupy hehe a ze jestem licealistka i kasy nie mam w nadmiarze wiec zazwyczaj kupuje na wyprzedazach sezonowy i tu mam do was prosbe.... jesli wiec jakie sa obnizki w jakich sklepach to piszcie z gory dzikuje:)
    • witam, pytanie jak w temacie. Dzieki za informacje.
    • Mam pytanie - dziewczyny, czy spotkałyście na swojej zakupowej drodze po Krakowie (lub okolicy) sklep z ciuchami od rozmiaru 42/44 które nie mają fasonu "na ciotkę"? Nie jestem osobą szczupłą, nigdy nie byłam (i pewnie nie będę) i dostaję białej gorączki jak chcę coś kupić. Ubrania własnie dla mojego rozmiaru są po prostu ... dramatyczne. Fasony jak na ciotkę z prowincji, kolory - dramat i generalnie brak wyboru. Wiem, że żyjemy w świecie szczupłych kobiet, ale nie oznacza to że...
    • gdzie moge kupic spodnie z satyny w Krakowie? najlepiej czarne?czy ktos widzial takie?
    • A więc. Postanowiłam, że będę sama projektować sobie ubrania. Lecz jak to zrobić, jeśli w najbliższej okolicy nie ma żadnego sklepu z dobrymi, innnymi od wszystkich materiałami? Bardzo proszę o pomoc, Karolina (sklepy w okolicach Krakowa)
    • moze nie sprecyzowalam mojego ptytania, ale chetnie poczytam jakie macie tyoy i co byscie proponowaly.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się