krk

(11 wyników)
  • Zastanawiam sie nad uruchomieniem prywatnego przedszkolo -zlobka, dla dzieci od powiedzmy 1,5 roku. Bardzo chcialabym, mam pomysly i zapal ale troche sie boje czy jest popyt na takie przedszkole w krk?? Widze ze prywatne placowki otwieraja sie jak grzyby po deszczu wiec nie wiem czy nie spoznilam sie z pomyslem? Gdzie w Krakowie sa miejsca bez przedszkol? Mozecie sie podzielic swoimi doswidczeniami? Czy bez klopotu znalezliscie w tym roku miejsca w przedszkola dla maluchow?
  • Witam, poszukuję dobrego pediatry najlepiej z rejonu Krowodrzy/Prądnik Białego/Zwierzyńca lub Bronowic. Kogo polecicie?
  • Wiecie może gdzie organizowane są imprezy dla dzieci na halloween w Krakowie? Dzieci w wieku 5-7 lat. Szukałam w necie i nic nie ma, z rozpaczy chyba sama coś zorganizuje.
  • jeśli tak, to bardzo proszę namiary. Zależy nam na restauracji (nie bar) z naprawdę dobrym jedzeniem.
  • Witam, Zamierzam się wybrać z dzieckiem na jeden z krakowskich basenów (na bulwarową, einsenberga lub mackiewicza). Orientuje się może ktoś na forum czy są tam jakieś miejsca np szafki gdzie można by było schowac swoje rzeczy (torebki itp.)Prawdobodobnie pójdę tyko z dzieckiem i nie miał by kto tego pilnować. Z góry dziękuje za odp.
  • Jak w temacie, szukam bucików Gucio na lato, najlepiej pomarańczowych albo turkusowych :). Pomoże ktoś?
  • Jak w temacie - na spokojną i miłą randkę z mężem. Chciałabym żeby było ładnie, elegancko, białe obrusy itp. (klimat piwniczny i taki zgrzebny jakoś ostatnio do nas nie przemawia) no i żeby jdzonko było smaczne a ceny jakieś rozsądne - wydamy do 200 zł za obiad chętnie ale więcej to już raczej nie. Czekam na podpowiedzi!
  • Witam, szukam godnego zaufania fryzjera, u którego mogłabym rozjaśnić odrobinę włosy i zrobić delikatne refleksy. Wszyscy polecani są koszmarnie drodzy (> 200 zł). Czy możecie mi pomóc? Pozdrawiam, Ania
  • Szukam rozmiaru tak 140cm x 100cm.
  • bo te wszystkie H&M, C&A, Reserved i inne maja mikroskopijne rozmiary albo dla kobiet ze ladnym i niemalym biustem albo bez ud i tylkow... pomocy!
  • szukam i szukam kaszy krakowskiej i kaszy gryczanej niepalonej i nie widzę ... wiecie gdzie można je dostać w Krakowie ? w okolicach Huty najlepiej :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się