krk

(16 wyników)
  • kto rezygnuje z lingwistyki stosowanej na Wyższej Szkole Eropejskiej w Krk ?? piszcie !!
  • AE Krk(4)

Czy jesli mam wybrany jeden kierunek na AE, a tam przy rejestracji trzeba wybrac kilka - to moge wpisac tylko ten jeden? Bo obawiam sie, ze nie zdajac matmy czy innego przedmiotu nic innego mi tam nie bedzie pasowalo.
  • Od 180 pkt przyjmowali, ja mam 176, jestem 23 na liscie rezerwowych. Mam szansę się dostać? Z góry dzięki za odpowiedź!
  • jak w temacie :)
  • Witam. Mam prośbę do osób które dostały się na farmację do Warszawy a zamierzają studiować gdzie indziej. Zadzwońcie do biura rekrutacji i powiedzcie, że rezygnujecie tam ze studiów wtedy na wasze miejsce będą mogły wejść osóby które są pod kreską a które chcą tam studiować. Jest to bardzo ważne ponieważ dzięki temu nie będzie trzeba czekać, aż do 10 sierpnia na rozstzygnięćie. To tylko jeden telefon a wielu osobą może oszczędzić kolejnych tygodni nerwów i niepewności. Z góry wielki...
  • mam takie delikatne pytanie:) w I etapie rekrutacji na wyzej wymieniona uczelnie wspomniane jest ze trzeba zlozyc kserokopie swiadectwa maturalnego i w zwiazku tym moje pytanie: czy jesli skladam na 3 kierunki musze dac takie 3 kserokopie? forumlarz rejestracyjny dostarczam jeden i na nim sa uwzglednione 3 kierunki wiec czy rowniez 1 kserokopie? jesli uwazacie ze 3 takie kserokopie to ma sie rozumiem odpisy notarialne tak?:) z gory dziekuje za wszelkie wskazowki:)pozdrawiam:)
  • szcegolnie na edytorstw i komunikacje medialna? piszcie, podoba wam sie ten kierunek, czy czekacie na innna uczelnie, co sadzicie o AP. NO i gdzie zamierzacie mieszkac, akademik czy mieszkanie, bo ja wlasnie nei wiem gdyz sama wsrod wszystkich znajomych ide do krakowa na studia.
  • Pamiętam, jak sama rok temu wszystko to przeżywałam... ;) Więc jeśli ktoś ma jakieś pytania, obawy - chętnie odpowiem i opowiem :)
  • wiecie może?na stronie nie mogę znaleźc takich informacji.....
  • Polski R - 70% (10 za czytanie ze zrozumieniem + 25 za wypracowanie) Angol R - 68% (15/18 za opowiadanie) WOS R - 66% (17/20 za wypracowanie) - - idealnie tak, jak się spodziewałam! (szczególnie te 66% z WOSu; za angielski chciałam 72% :p ... polski - liczyłam na kilka % mniej!) Łii, przekroczyłam 200 w sumie - - może dostanę się z jakiej listy rezerwowej gdzieś :p
  • mam razem 190 pkt dostane się na stomatologie na AM w krakowie?? ogólnie źle posżło ludziom więc chyba mam jakieś szanse??;/ ehh może wpisujmy sie kto chce na stom i ile ma pkt Życzę wszystkim żeby się dostali tam gdzie chcą:) oczywiście żeby dla mnie zostało jedno miejsce;)
  • Ja składałam na tech. zywn. i wciąż czekam na wyniki.
  • Co z tymi wynikami? Dowiemy sie wogóle dzisiaj?
  • Hej! Moze doradzi mi ktos,na ktora z tych uczelni isc? Jestem szczesliwa,ze udalo mi sie dostac na obydwie,ale teraz trzeba dokonac wyboru:/.Nie mozna sie chyba sugerowac rankingami,bo ich pozaycje sa rozne na kazdej liscie. Kurcze,to jak okreslic,na ktorej z nich jest lepsza stomatologia,bo to wlasnei an ten kieruneks ie dostalam?
  • no i w jaki sposob? czy mozna cos znalezc przez internet? hm... i w jakich gazetach najlepiej szukac ogloszen? a moze juz cos wynajelisce?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się