kwietniu

(3 wyniki)
  • Zapraszam chętnych na wyjazd do Rumunii w pierwszym tygodniu kwietnia (wyjazd 4 lub 5 kwietnia). Trasa podróży pociągiem: Budapeszt - Cluj Napoca - Alba Iulia - Sibiu - Bukareszt - Konstanca. W planie zwiedzanie wymienionych miejscowości oraz ich okolic, pobyt nad Morzem Czarnym, może też jakiś wypad w góry(ale nie planuję typowej wyprawy górskiej).Wyjazd ok. 10 - 12 dniowy. Wiem, że termin trochę nietypowy, ale to dlatego, ze mam akurat wtedy wolne. I stąd trudno znaleźć znajomyc...
  • Planujemy jechać do Mołdawii i Rumunii, na przełomie marca i kwietnia, wie ktoś może jakich temperatur możemy się wtedy spodziewać? czy jest tam w miarę bezpiecznie i jak traktują Polaków? w jakiej cenie dostaniemy najtańszy nocleg i czy wszystko da się załatwić na miejscu, mam na myśli pociągi i transport, chcemy się dać ponieść podróży a nie planować wszystko w Polsce.
  • krym?(7)

Czy byl ktos moze na krymie w kwietniu? mam zamiar sie wybrac ale zastanawiam sie jak warunki klimatyczne. Czy aby nie bedzie to troche za wczesnie? pzdr. Pawel

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się