Forum Turystyka Europa Hiszpania
ZMIEŃ
      kwietniu

kwietniu

(8 wyników)
    • Witam, Poszukuje biletu lotniczego bezpośredniego z warszawy do Madrytu pod koniec kwietnia. Czy mozecie polecic jakies linie/stronke? I moze jeszce jakies lokum w Madrycie i Saragossie? Dzieki
    • Jadę do Hiszpanii- Costa Brava, Lloret de Mar, od 26 kwietnia do 3 maja. Czy ktoś wię jaka jest prawdopodobna pogoda, czy jest szansa na słońce i plażowanie?
    • i jeszcze niewielu turystów. chciałabym przede wszystkim się wygrzać, poopalać i wykąpać w morzu a przy okazji spotkać jak najmniej turystów z Niemiec tudzież Anglii;) z tego co widziałam to najfajniejsze temperatury na Gran Canaria, ale za to wielu wyżej wymienionych...
    • Witam wylatuję do barcelony 10 kwietnia - pogoda wg CNN to około 19-21 stopni - jak waszym zdaniem jest realnie o tej porze i czy opłaca się brać jakieś cieplejsze ubranie - z góry dzięki pozd marek
    • Wiem, ze czas wyjatkowo krotki, ale mam nadzieje, ze wystarczy na chwilowy relaks i na zwiedzenie paru miejsc. Przylatuje wieczorem w niedziele do Girony, gdzie wykupilam nocleg w jednym z hoteli w centrum miasta. mam nadzieje cos zwiedzic wieczorem, a wlasciwie pospacerowac. moze sa miejsce ktore warto zobaczyc w niedzielny pozny wieczor? Nastepnego dnia planuje pojechac do Barcelony, jeszcze nie wiem czym i jak i o ktorej porze, ale jade z nastawieniem na Barcelone głownie. jeszcze n...
    • SEMANA SANTA - FERIA DE ABRIL - Kto był w Sewilli w tym czasie i podzieli się wrażeniami? Dzięki :)))
    • Hej, powiedzcie mi jak wyglądaja warunki pogodowe w kwietniu czy maju w Hiszpanii? Chodzi mi o to czy warto się w tym czasie wybrać np na Costa Brava czy też istnieje wtedy najwieksze prawdopodobieństwo ulewnych deszczów. Putam bo zamierzamy sie wybrać gdzieś w podróż poślubną właśnie w tym czasie i nie wiemy czy warto
    • Witam. Planuję wyjazd na wakacje i mam pytanie o pogodę w maju w Benidormie. Czy w maju jest na tyle ciepło i nie deszczownie aby po 20 maja spokojnie się poopalać i pływać w morzu? czy lepszy termin na wyjazd to będzie po 20 czerwca? Jadę z dwójką dzicie 3 i 6 lat. Bardzo proszę o pomoc. Dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się