Forum Turystyka Polska Góry
ZMIEŃ
      kwietniu

kwietniu

(6 wyników)
    • czy możecie polecić pensjonat w Zakopanym dla 7-8 osób w kwietniu, przyjeżdża do mnie rodzina z zagranicy i koniecznie chcą jechać do zakopanego.W internecie jest dużo ofert,ale może znacie jakieś fajne miejsce w miarę w centrum.
    • Jestem z Lublina.Mam w kwietniu(od 15-go)zaległy i niespodziewany urlop.Chce pojechac na Słowacje w Wysokie Tatry.Do tej pory jezdziłem samotnie,ale koszty takiego wyjazdu były bardzo wysokie(mam auto na benzyne).Zreszta podziwianie widoków,nie dzielac sie tym doswiadczeniem z innymi jest smutne i przygnebiajace.Dlatego tym razem zdecydowałem sie zaprosic kogos do towarzystwa.Mam 30 lat i stała prace.Nikogo w L-nie nie znam,a moje kolezanki z pracy maja juz pozakładane rodziny i k...
    • Bradzo chcę się wybrać od 24 kwietnia (najbliższa sobota) na kilka dni w Bieszczady, a właściwie nigdy w Bieszczadach nie byłam (raz, dawno i nieprawda) i nie bardzo wiem dokąd najlepiej dojechać, czym i gdzie szukać noclegu, jakie trasy wybrać. Proszę: PORADŹCIE!
    • Rabka(7)

Witam:-) Mam pytanie,jak jest zimą/wiosną w Rabce?Olanuję pobyt 2-3 tyg. z małym dzieckiem( 4,5 roczku)w Domu Wczasowym Wiosna w marcu lub w kwietniu.Niestety w tej części gór nigdy nie byłam. Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za odpowiedzi Iza
    • krokusy(6)

Witam Czy wiecie kiedy najlepiej jest jechac w gory ( najchętniej Tatry) aby zobaczyć kwitnące krokusy? Pozdrawiam
    • Chciałbym z grupą znajomych zdobyć Rysy w kwietniu/maju ale nie mamy wielkiego doświadczenia w chodzeniu po Tatrach. Kiedy - w przybliżeniu - warunki będą już sprzyjające a ludzi na szlaku jeszcze nie za wiele?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się