kwietniu

(7 wyników)
  • Proszę o informację jaka pogoda jest w kwietniu, planujemy wyjazd na święta Wielkanocne. Bierzemy pod uwagę jeszcze Egipt. Czy na Wyspach w kwietniu można się kąpać w oceanie? Co polecacie
  • witam, powiedzcie mi proszę, czy moża na początku kwietnia kąpać się w oceanie? Zaczy kąpać się idzie ;-) ale czy temperatura wody jest "normalna" czy raczej przypomina waruki dla "morsów" ;-) dziekuję bardzo za odpowiedzi!
  • Lecę w kwietniu, szukam nowych opini. Może wrócił ktoś niedawno i może coś napisać?
  • Pomóżcie, chcę się wybrac gdzies na wakacje z dzieckiem 2-letnim marzec/kwiecień, ale chce, zeby było ciepło 24-25 stopni i woda w miare ciepła, gdzie mam jechac i kiedy?
  • Jak z tym remontem ? Wybieram się tam pod koniec marca A woda w morzu będzie można się kąpać?
  • Wybieramy się tam 1 kwietnia.Mam pytanie czy pogoda w tym czasie znacznie różni się na północy i południu wyspy. Nie wiem czy warto wydać więcej na hotel na południu.Bardzo proszę o radę :-)
  • Witam mam zamiar wybrac sie pod koniec kwietnia na Teneryfe.Do konca tygodnia musze potwierdzic rezerwacje,i wlasnie sie zastanawiam jak tam sytuacja po powodzi ktora nie dawno nawiedzila ta wysepke.Czy ktos wlasnie wrocil?i moze cos powiedziec na ten temat?Goraco pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się