Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      kwietniu

kwietniu

(9 wyników)
    • Witajcie i proszę o radę. Mam zamiar zrobić 2 tg kurację swoim chorowitym dzieciom 4 i 6 lat i wybrać się z nimi na 2 tg w kwietniu od ( 09-23.04 ) nad Bałtyk. Znajomi straszą że wieje że "łeb" może urwać i że cały pobyt przesiedzimy w pokoju. Tak się "nawiedziłam" na ten wyjazd a teraz mina mi zrzedła. W maju jest pewnie już drożej. Planowałam Władysławowo, spacery po plaży, trochę zwiedzania, Gdynia, oceanarium itd. Poradźcie.Dzięki.
    • witajcie, mam pytanko-wybieram się do Łeby na koniec kwietnia/poczatęk maja...czy jest tam już co robic, czy miasto jeszcze wymarłe przed sezonem??chodzi mi głównie o gastronomię-czy będe mieć gdzie zjeść obiad?:) Może ktoś wie, czy można wejść na plaże z psem?
    • gdzie warto wyjechać nad morze na kilka dni jeszcze w kwietniu? tak żeby nie było problemu z wynajęciem pokoju blisko plaży i żeby coś ( cokolwiek) się działo, żeby nie było pustych ulic? :)
    • Witam;-)Wybieram się prawdopodobnie w kwietniu z dwójką dzieci(3 i 5 lat)nad morze na 3 tygodnie. Dzieciaczki chorują i jest to głównie wyjazd w celach klimatyczno-leczniczych.Jestem z wielkopolski, więc interesuje mnie rejon zachodni.Szukam jakiegoś wygodnego apartamentu z kuchnią, gdzie mogłabym nam coś upichcić, bo to i taniej i zdrowiej;-)Z uwagi na młodsze dziecko zalezy mi tez , żeby odległość do morza nie była duża. Coś tam już znalazłam w Rewalu i Międzywodziu...ale nadal szukam...
    • Witam interesuje mnie oferta dla 4 os.( 2 dorosłe i 2 dzieci 6l i 1,5 roku) w kwietniu na 5-7 dni???? Prosze o interesujące propozycje. zalezy nam na dwóch pomieszczeniach, aby móc dzieci połozyć spać a w drugim pomieszczeniu sobie odpocząc i pooglądac tv, lub 1 pokojowe z tarasem. Musi być również aneks kuchenny.Chodzi też o dzieci aby w razie brzydkiej pogody miały co robić. pozdrawiam marzena jmm@wp.pl
    • Szukam w Ustce niedrogiego noclegu na kwiecień dla rodzin z małymi dziećmi, najchętniej z hallem do pobiegania i do posiedzenia w razie niepogody lub też pokojem zabaw.
    • Proszę podajcie niedrogie zakwaterowanie ,pokój z lazienka na poczatku kwietnia ( po świetach), ale w takich miejscowosciach gdzie cos by sie dzialo i wieczorem mozna by wyjsc cos zjesc. Np. Sopot, Swinoujscie, Kołobrzeg itd. Tak aby bylo stosunkowo blisko z Wrocławia. Dziekuje bardzo.
    • Witam! Marzy mi się kilkudniowy, samotny pobyt nad morzem (najchętniej na wybrzeżu wschodnim). Termin: konec marca, początek kwietnia. Czy łatwo o tej porze roku o kwaterę? Niby powinno być łatwo, ale kto wie, może wszystko zamknięte? W gruncie rzeczy jest mi obojętne gdzie będę nocować, liczy się cena... Ile, poza sezonem, kosztuje pojedynczy pokój? Nie szukam luksusów. A może polecicie jakąś miłą miejscowość, do której łatwo dojechać (z Krakowa)? Pozdrawiam.
    • Szukam miejsca nad samym morzem (max 1 km) dla 4,5 letniego chłopca i starszej Pani(wymiennie ze mną) na pobyt od konca marca aż do Wielkanocy włącznie. Interesuje mnie pensjonat, lub prywatna kwatera nastawiona na rodz. z dziećmi. Pokój tylko z łazienką, chętnie tv, całodzienne wyżywienie lub chociaż obiad. Synek ze względuna liczne choroby musi wyjechać na min 3 tyg, a ja i mąż jesteśmy w pracy, więc mały pojedzie z ciocią, a my tylko na weekendy i oboje chcielibyśmy spędzić nad...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się