kwietniu

(3 wyniki)
  • Witam serdecznie. Bardzo proszę o odpowiedź na kilka moich pytań bo już zupełnie nie wiem jak to naprawdę jest. 1. Jaka jest pogoda w kwietniu? 2. Jak powinna się ubrać kobieta w Izraelu, tj. spodnie w kolano, koszulki z rękawkami? Przewodnik podaje długie spódnice :-/ 3. Czy mężczyźni muszą chodzić w długich spodniach? 4. Bardzo proszę o jakieś wskazówki i dobre rady...
  • Czy w tym czasie w Izraelu jest jakieś święto?wycieczka objazdowa w tym terminie nie ma tygodnia leżenia na plaży albo cena jest z sufitu (dopłata do tygodnia to nawet 2500).Czy w takim razie jest sens planować wyjazd w tamtym kierunku?(Egipt Jordania)?Proszę o informacje i rady.
  • Witam, chcę polecieć na parę dni do Izraela i pozwiedzać na własną rękę, czyli spanie w hostelach, jedzenia w knajpkach, podróżowanie pociągiem lub autobusem. Okazało się , że akurat w tym czasie wypada Święto Pesach i czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy z powodu Świąt mogą mnie spotkać jakieś utrudnienia np. hostele nieczynne, muzea i miejsca do zwiedzania zamknięte, komunikacja nie jeździ itp. Szukałam w necie, ale bez powodzenia. Z góry dziękuję za pomoc, jeśli potwierdzą się moje wątpliwośc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się