kwietniu

(4 wyniki)
  • Witajcie, mam pytanie - chcemy w połowie kwietnia (po 12.04) przejechać się całym wybrzeżem Chorwacji od Rijeki po Dubrownik nocując głównie na kempingach, ewentualnie tańszych kwaterach - czy w tym okresie kempingi będą już czynne? Czy może z racji "przedsezonu" ceny normalnych noclegów będą porównywalne do kempingów? Czy ktoś z Was ma może namiary na jakieś kwatery lub kempingi? Noclegów będziemy szukać oczywiście na bieżąco już na miejscu, ale kilka adresów przydałoby się wc...
  • jaka temp w 2-giej pol.kwietnia w Chorawcaji - czy jest sens jechac? Mammozliwosc w kwietniu wziac dluzszy urlop prawie 3 tyg. Zastanawiamy sie nad wyjazdem do Chorwacji. Niestety nie stac nas na wyjazd na cypr itp gdyz nasze dziecko przekroczy 2 lata i musimy za nie zaplacic, wiec cchemy pojechac samochodem, ale nie wiemy 1. jaka tam jest wtedy pogoda? 2. czy da sie kapac w morzu - czy jeszcze jest zimne? 3. czy to nie jest za daleko na wyjazd samochodem? Prosze podzielcie sei ze ...
  • Kwiecień w Chorwacji z 1,5 rocznym dzieckiem. Jaka miejscowość??Na jaką pogodę można liczyć??
  • Witam, Będę mieszkał w ostatnim tygodniu kwietnia w Dubrowniku lub Cavtat - jeszcze nie wiem w którym z tych miejsc, natomiast chciałbym dostać się drogą morską do Korculi. I tu mam do Was pytania: Czy pod koniec kwietnia są połączenia z Dubrownika lub Cavtat statkiem, promem itp aby mozna tego samego dnia wrócić? Czy to droga "impreza"? Gdzie szukać, pytać? Będę wdzięczny za informacje. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się