Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      kwietniu

kwietniu

(6 wyników)
    • Szukam bezpośrednich lotów do Madrytu, pod koniec kwietnia, czy możecie polecić jakąś ofertę? Dzieki
    • moze nie wszyscy wiedzą, do 9 kwietnia z Alitali, wszystkie loty do Włoch /na sycylię też:)/ są po 430 zl - w obie strony. myślę, że warto
    • Planuje wypad kwiecień, maj na kanary, Fuerteventure, albo inne miejsca. Mam problem ze znalezieniem taniego połączenia, może ktoś pomoże
    • Macie może jakieś ciekawe sugestie jak najtaniej dolecieć do Petersburga? Na razie planuję wylot z Kaliningradu, ale też nie jest to tanie - cena biletu dla osoby nie będącej mieszkańcem obwodu kaliningradzkiego wynosi prawie 200 Euro (mieszkańcom obwodu bilety dotuje państwo) Chyba do Petersburga lata Air Berlin - ktoś próbował? Będę wdzięczny za pomoc. Wylot - 11 kwietnia,powrót - 16 kwietnia.
    • Dzień dobry, czy ktoś się moze orientuje o co chodzi: nie mogę zarezerwować lotu do Bolonii i z Bolonii w kwietniu, w rozkładzie lotów podane są terminy tylko do końca marca???? Na stronie wizzair nie widzę zadnej informacji. Z góry dziękuję za odp.
    • Mam lecieć do Londynu, ale przez te pyły nie wiem czy lot się odbędzie. Na innym wątku z ub.roku wyczytałam, że Wizzair zawiadamiał mailem o odwołanym locie i dawał możliwość odbioru pieniędzy. Mam pytanie do tych, którzy w obecnej sytuacji byli zmuszeni zrezygnować z lotu z powodu odwołania- jak to teraz wygląda?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się